Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Да изберем нашата скрита камера за качествено видеонаблюдение

4.5/5 (2 гласа)

Да се избере техника, която да ни свърши ефективна работа не е никак сложно. Просто трябва първо да си дадем ясна сметка за какво точно ще използваме тази техника. Ако искаме да пазим нещо, тогава една или няколко скрити камери ще ни свършат чудесна работа. Можем да си направим цяла система за видеонаблюдение от такива камери. Трябва просто да изберем измежду различните качествени модели, изработено под различна форма.

Искате наблюдател за дневната и всички стати в дома, където ходи детето? Заложете тогава на записващи устройства, които са с формата на настолни часовници, химикалки, шапки или пък електрически крушки, монтирани високо от обсега на детето.

Всяка една от тези електроника с вградена записваща джаджа, си има и вграден софтуерен детектор за движение. По този начин вие ще запишете само това, което се случва в даден момент и ще спестите място и захранване, като се има предвид, че някои от тях са с презареждаеми батерии и microSD карти и може да се окаже, че сте снимали бялата стена, а пък важните моменти с някой злополучен шамар или беля от страна на детето, да сте го пропуснали.

Освен с тази цел шпионска камера може да използвате и за да се забавлявате, като запишете по всяко време вашето пътуване или местата, през които минавате по време на пътуването. Изобщо тези джаджи имат голямо практическо приложение. И е полезно човек да се възползва от него, за да получи това, което силно желае.


Дата: 06.12.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари
от: Анонимен, дата: 2014-04-01 16:55:00

Тези камери могат ли да снимат в тъмното

 
Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.