Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Голямата практичност на малките микрослушалки

0.0/5 (1 гласа)

Микрослушалките са една практична алтернатива на всяко хендсфри. Тяхното най-голямо предимство – фактът, че са безжични ги прави желана алтернатива. Единственото, което трябва да направите, за да работите добре с тях е да ги свържете посредством блутуут-а с вашият мобилен телефон. След като направите това, ще можете да водите разговори, когато и с когото искате през микрослушалка.

Те обикновено са по една и се поставят в ушния канал, така че да не се виждат с просто око от околните. След това вече свързани с телефона без никакъв проблем можете да водите телефонен разговор, с който искате без да се притеснявате, че може да опънете кабела и така да го скъсате или повредите по някакъв начин. Направете деня си улеснен, вашите професионални задачи завършени и в същото време личите си разговори завършени. Ще се радвате на дискретност и в същото време на практичност.

Освен това тази микрослушалка може да бъде използвана и като помощно средство при явяване на изпит. Няма нужда вече да си правите пищови, защото слушалката ще бъде свързана с телефона и ще можете да слушате всяка тема, която сте записали на него. Слушалката може да се свърже и с друго устройство, което има блутуут връзка и на него, ако има записано нещо, то вие ще можете да го прослушате.

 


Дата: 11.10.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.