Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Качествените малки технически средства за големи разследвания

0.0/5 (1 гласа)

Техниката в днешно време дотолкова се е развила, че вече може да направите висококачествени видеозаписи с малки устройства, побиращи се в дланта ви. И това са много практична средства, не само защото са малки, а и защото са наистина добри и могат да ви помогнат във всяко едно ваше раазследване. Именно заради размерите си, можете да ги поставите на всяко едно място в дома или на работното ви място и да наблюдавате какво се случва.


Мини камера / ST5

Цена: 29.00лв.

Например скрити камери, които идват при своите потребители в различни разновидности и монтирани в различни предмети. Според това какво точно смятате да правите с тях. Ако сте решили да наблюдавате някой близък човек, то тогава едно записващо видео устройство в настолен часовник, закачалка, димен детектор или подобно, което се вписва в интериора на дома, ще бъде вашият начин.

Ако искате да чувате по-скоро, отколкото да виждате, тогава един подслушвател е за вашият дом. Поставете го в дневната или на друго ключово място и можете да бъдете напълно сигурни, че каквото и да се говори, вие ще го чуете. При тях е много важен факта, че има и начин да бъдете информирани, кога се е включил. Това става благодарение на сензора, който отчита шума и ви е пратил съобщение.

Направете дома си едно безопасно място, като подберете подходящата мини техника за големи разследвания. Ще намерите при нас всичко, което ви трябва на една достъпна цена. 


Дата: 08.11.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.