Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Къде да сложа скрити камери вкъщи ?

5.0/5 (1 гласа)

За да изберем най – подходящото място, където скритата камера да бъде инсталирана, най – напред трябва да сме наясно с каква цел е шпионажа. За охрана на дома, поставете скритите камери, насочени към вратата, в случай на грабеж, да съдействате за залавянето на бандитите. Освен това, ако имате някакви ценности вкъщи, които да са примамливи за неканените гости, задължително ги поставете под видеонаблюдение. В специализираните магазини ще намерите чудесни предложения за скрити камери, които и най – изпечения престъпник едва ли ще надуши. Например, ако искате да държите вратата под око, можете да си закупите закачалка или шапка със скрита камера, които да поставите на портмантото и да си осигурите пълен контрол, над това кой прекрачва прага на дома Ви. Където и да е поставена в дома една къртина, ако се съчетава с интериора няма да е повод за съмнение, но пък ще е причина да се чувствате по- защитени, когато е снабдена със скрита камера. В близост до предметите, които биха представлявали потенциална цел на обира, можете да поставите скрита камера, дигизирана като декоративна лампа, очила, писалка или друг предмет, който на пръв поглед съвсем не умишлено е позициониран до „плячката”.   За по- голяма сигурност, можете да поставите и скрити камери, с които да следите кой се навърта около дома Ви. Шпионските магазини ще Ви предложат най – добрите и качествени продукти и ще Ви съдействат с експертен съвет, при нужда, за  да се чувствате защитени в собствения си дом.

 

За тези от Вас, които са родители и се притесняват за децата си, могат да инсталират скрити камери в детската стая. Едва ли децата ще заподозрат нещо, особено ако са още невръстни, но със сигурност родителите ще са по- споскойни, когато са наясно какво правят децата, когато не са под родителски надзор. В детската стая, скритата камера може да бъде поставена в моливник, в часовник или друга част от декора, която да Ви дава пълна  картина за заниманията на наследниците и преди всичко, да Ви намали родителските тревоги.

 

На последно, но не и по важност място, е спалнята. Там поставянето на камери е най – честа практика, тъй като в днешно време разбиранията за любов са доста изкривени. Не можем да вярваме на миловидния поглед и благите думи, защото както се казва „тихите води са най – дълбоки”. Ето защо, мнозина предпочитат да си подарят спокойствие, като се уверят със собствените си очи, че половинката заслужава любовта и времето, които те са готови с охота да дарят. Макар и да не е законно и да е доста обидно, спрямо другия, скритите камери могат да ни спасят от нещастна връзка. Всеки има право на лично, неприкосновенно простронство и не трябва да се прекалява, шпионската практика е решение, към което да прибегнем само в краен случай, а не за за постоянно следене на другия, защото можем да изгубим любимия/ любимата, дори и да не прави нищо гршно. За да сме сигурни обаче, че партньора отвръща реципрочно на чувствата и уважението, които получава от наша страна, можете да си позволите малко нахлуване в спалнята, докато не сте си у дома – скрита камера в часовника, картината, лампата, или друга вещ, с идеален изглед към леглото, ще допринесе много за личното Ви щастие.


Дата: 26.09.2014 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.