Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Как да си направим шпионско оборудване с подръчни материали

0.0/5 (1 гласа)

Искате ли да бъдете шпиони? За да бъдете такива, ще трябва да си осигурите свое собствено шпионско оборудване. В нашия магазин може да намерите много от него във всичките му разновидности. В тази статия обаче ще ви помогнем да си направите няколко пособия сами, и то с подръчни материали.


1. Шпионско огледало! Сещате ли се за онези огледала, които шпионите използват, за да гледат покрай ъгли, без да застрашават безопасността си? Рискът да бъдете разкрити е минимален, като в същото време ще виждате всичко, което става пред огледалото. Единственото, от което имате нужда е някаква пръчка. Тя е по избор, като тук здравината и дължината са от значение. Може да изберете молив, може да изберете и нещо друго. Трябва ви и един CD диск или някакво малко огледало. Сега остава само да залепите пръчката за своето огледало. Вече сте готови за експертно наблюдение!


2. Инструмент за катерене! Няма по-яко нещо от куките, които хвърлят шпионите по покривите и по дърветата, за да се катерят нагоре. Ще ви дадем идея, как да си направите такъв шпионски инструмент, който наистина ще ви е от полза. Преди да започнем обаче запомнете, че безопасността е на първо място. Ще имате нужда от въже и нещо, което да използвате като кука. Това може да е здрава дървена пръчка, но по-добре е да разчитате на метална такава. При всички положения е добре да тествате предварително дали ще ви издържи, трябва да сте сигурни.


3. Тайник за пари и доказателства! Това определено е нещо много полезно, дори извън шпионските приключения и детективските разследвания. Вземете една книга, която сте прочели или от, която нямате никаква нужда. Срежнете отвор в страниците, който да не се вижда отвън. За допълнително подсигуряване, оставете първите няколко и последните няколко страници без да ги режете. Поставете каквото пожелаете във вашето тайно скривалище и приберете книгата. Постарайте се да запомните нейното име и къде долу-горе я слагате измежду останалите.


4. Направете си скрита камера за наблюдение! Не винаги може да сме на място, за да видим това, което искате със собствените си очи. В такива моменти е добре да имаме скрита камера под ръката си. Ако все още не сте сигурни, че шпионският занаят е за вас, ние можем да ви посъветваме как да си направите шпионска камера от от обикновена такава. Освен камера или фотоапарат с възможност за заснемане на видео, вие ще имате нужда от лист черна хартия. Залепете я за устройството, като отавите отвор за обектива, все пак трябва да снимате. Пуснете камерата и я скрийте на някое тъмно място. Ще разполагате с идеален запис, а този, който наблюдавате няма да заподозре нищо.


5. Винаги имайте нещо, с което да спрете недоброжелателите! По време на наблюдение може да се натъкнете на някой свой враг. В този случай ще ви трябва шише с вода, за да накарате другата страна да се подхлъзне, някакво въже, с което да спънете някого или нещо подобно. Бъдете изобретателни и запомнете, че целта ви е не да нараните някой, а да си спечелите време, за да избягате. Използвайте само възможности, които няма да ви разкрият и ще успеете.
Надяваме се, че този урок от spytech.bg ще ви е много полезен!


Дата: 25.03.2015 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.