Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Как една мини камера може да ни спести много нерви и усложнения

0.0/5 (1 гласа)

Техниката днес може да ни помогне да бъдем нащрек, да научим много неща, да сме спокойни и не чак толкова, да си спестим време и нерви. Как може да стане това? Благодарение на своите размери, днешните мини скрити камери ще ви дадат практичната и незаменима възможност да наблюдавате децата или възрастните си родители, когато имат нужда от вас, а вие самите сте на работа или на друго място, далеч от тях.

 
 
Различните мини камери ще се впишат във всеки интериор, в който са монтирани. Ако например трябва да се върнете на работа по-рано от предвиденото, но няма на кого да оставите детето си, тогава безспорно една детегледачка е по-добрата идея, отколкото да стоите без пари у дома. Но какво, ако нямате чак такова доверие на жената, гледали сте безброй клипове с малтретирани деца, а няма как да не почнете работа? Тогава една мини камера може да ви спести много главоболия. Например такава, която е монтирана или в плюшена играчка, или в бебефона, поставен на ракличката до бебешкото легло. И в двата случая вашата детегледачка няма да се усъмни в предметите. И още една мини камера в настолен часовник в дневната например ще ви покаже какво прави, докато не е при детето, излиза ли детето от детската стая, прекалява ли със своите задължения. Един ден така и ще можете да си създадете ясна или поне по-голяма представа за това какви са реакциите на жената, нейните помисли и дали си върши съвестно работата.
 
Друг пример за ефективност на малките скрити мини камери, е когато искате да разкриете нечии нечестни помисли или действия. Или смятате, че ви мамят. Без обекта на вашите съмнения дори да заподозре, може да поставите мини камера в спалнята, в дневната или даже в кухнята. Така цялото жилище ще е покрити и ще сте наясно какво се случва. Ако сте си взели и от висококачествените с детектор на движението, тогава ще запишете само важните неща, т.е. когато някой влиза в стаята, върти се около камерата. Няма опасност по този начин да запишете една бяла стена или пък в най-важният момент батерията да се изтощи и камерата да спре. 

Дата: 21.08.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.