Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Когато искаме да сме сигурни в нашата безопасност

0.0/5 (1 гласа)

Всеки би искал да бъде сигурен, че неговият дом е безопасен и надежден, сигурен и по никакъв начин неподатлив на външна намеса или разбиване на собствеността ви. А това може да стане по много и най-различни начини.

Като за начало може да си наемете човек, който да поддържа безопасността на жилището ви. Цяла система може да ви бъде бодигард и сигурност срещу различни зложелатели. Или мини шпионската техника, която всеки може да си купи и да разчита на нея, че ще му свърши много и качествена работа. Каква може да е тази мини шпионска техника?


Видеодомофон / ST512

Цена: 597.00лв.

Има различни видове техника за установяване на нечии отрицателни действия, но най-добрите, които записват и звук, и картина, са камерите. Те могат да бъдат най-различни, монтирани в ежедневни предмети, като по този начин се минимизира възможността да бъдат разкрити. Например имате налице камера, скрита в ръчен или настолен часовник. Това общо взето са предмети, които може да се срещнат във всеки дом. Поради което няма как да бъдат заподозрени, че вършат нещо различно освен от това, което им е заложено на пръв поглед. Т.е. да показват час или пък да се ползват като аларма.

Но в техните дълбини се крие висококачествена шпионска камера, която ще запише всеки, който искате да проследите. И детектор за движение. Така получавате сигурна и надеждна видео система, която ще ви позволи да прегледате нечии действия в детайлност. И да бъдете сигурни, че някой не прави нещо нередно.

Друг вид надеждни техники са подслушвателите. Те улавят всеки звук и го предават в същия момент, когато уреда изпрати смс, че е включен и че предава. И вие ще наберете номера на сим картата, като така получават актуални и важни за вас разговори. Къде може да са ни полезни те? Ами на много места. В дома или в офиса, когато не сте убедени, че близките ви не са особено лоялни спрямо вас. И не само те.

Елате при нас и намерете своята електронна техника, която ще ви бъде от полза при охраната и наблюдението на дома ви. 


Дата: 18.11.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.