Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Кои са най- добрите подслушвателни устройства ?

4.8/5 (4 гласа)

Разкриването на тайни и мистерии винаги е свързано с много тръпка, емоции и чувство на удовлетвореност. Не случайно, едни от най – вълнуващите филми са детективските. Мнозина си мечтаят да имат способността на Шерлок Холмс, да разплитат загадки с лекота, да са наблюдателни и обективни като него, за да не стават жертва на измами и предателство. За съжаления малцина са тези, надарени с такава дарба. Ето защо, в случай на съмнения, разчитайте на шпионските магазини, където ще откриете всичко необходимо, за да се доберете и до най- усърдно пазените истини. В зависимост от случая, изберете най – подходящата шпионска техника, така че да не бъдете разкрити.

 Голямото търсене, води и до голямо предлагане, което затруднява клиента при избора на подслушвателно устройство. Кое е най- доброто подслушвателно устройство, зависи от случая, целите и резултатите, които търси клиента. Със сигурност, обаче, най – добрите продукти са тези, които остават незабележими, скрити в небудещи подозрение предмети. Сред най – разпространените и предпочитани подслушвателни устройства са GSM подслушвателите. Те представляват различни устройства, в които се поставят СИМ карта. Подслушвателя е с толкова малки размери, че лесно може да се дегизира, без да бъде забелязан. Към устройството има чувствителен микрофон, който засича всеки глас, като предава разговора с изключително високо качество на звука. Когато поискате да шпионирате, просто набирате номера на СИМ картата и готово. Както мобилен телефон, устройството има обхват навсякъде, така че местата, където можете да го поставите са неограничени.

 

За да бъде успешна Вашата операция по подслушване, устройството трябва да е с дискретни размери и да бъде поставено в предмети, в които никои не би се усъмнил, че може да изкара на показ дълбоко пазени тайни. Например, има подслушвателни устройства, които могат да бъдат скрити в батерия за телефон. Най – небрежно захвърлена батерия от GSM едва ли ще събуди подозрение. Други интересни и много ефективни устройства за шпионаж са подслушватели, скрити в моливник, във флашка, химикал, лазерна мишка и други предмети от бита. Много голяма популярност добиха и така наречените бръмбари. Те са с миниатюрни размери, но вършат голяма работа. Могат да бъдат поставени в ухото, което обяснява интересът на студентите към тях. Липсата на безжична връзка е голямо предимство, така можете да скриете бръмбара във вазата, пердето или както най – често правят във филмите, в плюшена играчка и от голяма дистанция да подслушате разговора.

 Подслушвателните устройства, продукт на новите технологии, са усъвършенствани по отношение на размери, качество на звука, и обхват на предавателя. Тези подобрения ги правят изключително полезни при разкриването на престъпления, при тайни операции и събиране на улики. Ето защо, тези устройства са с толкова голямо приложение в съвременния живот. Те не само ще  помогнат да разсеете съмненията, че половинката Ви изневерява, но ще са от полза и на работното място. Когато екипът се държи под око, работата спори и резултатите са много по- задоволителни. Мнозина от нас са виждали такива устройства само по филмите, но те вече са достъпни, предлагат се във всеки магазин за скрити камери и подслушвателна техника.  Лесни за монтиране, надеждни и много ефикасни, тези устройства ще Ви помогнат да узнаете истината, без да се налага да развивате детективски умения.


Дата: 14.07.2014 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.