Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Моите най-добри приятели - подслушвателни устройства

0.0/5 (1 гласа)

Обикновено, когато човек каже най-добър приятел, едва ли има предвид малки кутийки, наглед напълно безлични, които обаче могат да разкрият всяка интрига или заговор. Но тук не става въпрос за хора, а за най-висококачествената техника, която може да ви спести много нерви и излишни тревоги. Или казано с други думи – подслушвателни устройства.

Тези технически средства са малки, дискретни и много ефикасни. И са няколко вида. Най-доброто разбира се е това, което може да инсталирате на нечий мобилен телефон и с негова помощ да разкриете неговите помисли, изразяващи се в получени или изпратени мобилни съобщения, в странни бележки в бележника и непознати телефони, в повечето случаи с имена, които никога не сте и чували, и задължително от противоположния пол. Тези програми са чудесен начин да чувате и какво се случва около телефона, така че няма нужда да тъпчете джобовете на подозираното гадже с множество джаджи. Една невидима ви стига. Софтуерът е практически невидим. Той не изпраща съобщения, не дава индикации, че в момента работи или не. На практика няма начин човекът, на чийто телефон е, да го засече.

Друг модел подслушвателни устройства са тези, които използват мобилните мрежи. Те представляват малки правоъгълни кутийки, някои от които с размерите на кибритче или дори по-малки. Имат слот за сим карта и нищо друго. Слагате картата и посредством няколко стандартни смс команди, правите нужните настройки, за да може джаджата да се включи при установен звук и да ви изпрати смс, че работи. От своя страна вие само ще наберете номера на поставената сим карта и ще чуете всичко, което се случва около този вид подслушвателни устройства. Лесно, бързо и невидимо най-вече.

Макар и да не звучи много морално, случва се понякога да имате нужда да чуете какво говоро или мисли даден човек за вас. Точно тук идват този вид устройства, защото са малки и не се виждат. И не защото искате да мамите човека до вас, а по-скоро за да не го накарате да се чувства под обстрел, като някой на който нямате доверие, вие може да монтирате камери или подслушвателни устройства, и да сте спокойни, че всичко, което сте си представяли е било само плод на изнервеното ви и твърде богато въображение.  


Дата: 10.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.