Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Най-стилният шпионски аксесоар, който ни пази спокойни

0.0/5 (1 гласа)

В даден момент от нашия живот, ни се налага да получим определени отговори от други лица, като тези отговори не са поискани в директен разговор. Било дали, защото имате съмнения, или просто искате да знаете всичко, но се налага да използвате някои технически средства, които не са точно морално позволени. Но пък има и хора, които не са морално задължени. Ето защо просто може да ги прескочите в даден момент.

Какви обаче шпионски джаджи можем да използваме, за да бъдем максимално информирани за случващото се в дома ни? Или с близък човек и не точно в дома? На практика изборът на такива технически средства е необятен. Най-добрите разбира се са малките скрити камери. Но те са много и най-различни видове. Ето защо имате невероятната възможност да избирате измежду много според това в каква обстановка смятате да я инсталирате.

За дома може да избирате измежду множество скрити камери – часовници, химикалки, закачалки, огледала, шпионки, очила, шапки, елки, запалки, флашки и дори дистанционни за автомобили. Всичко това може съвсем небрежно да се позабрави на някоя маса, а с помощта на детектора за движение, камерата ще се включи и ще направи необходимия и желан от вас видеозапис.

Най-добрият и стилен аксесоар за подобни действия, според нас си остава ръчния часовник. Той е най-доброто средство за тайно следене, а и е чудесно хрумване за оригинален подарък. Напълно замаскиран, един ръчен часовник с камера ще ви даде точните отговори на вашите въпроси. Без дори отговарящият на тях да разбере какво се случва. И всичко това само с натискането на едно копче, с което стартирате камерата или пък нагласяте детектора на движение. 


Дата: 26.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.