Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Най-добрите скрити камери за 2014 година

5.0/5 (1 гласа)

Скрита камера в закачалка за дрехи! Все повече хора имат желание да подсигурят своя дом, но по начин, който да не е очевиден, а и много скъп. Скритата камера е единственото нещо, което отговаря и на двете условия. Има много причини да желаете поставянето на такава камера в дома си, освен престъпниците. Може да наблюдавате малките си деца, да следите младежите, които води дъщеря Ви вкъщи или да видите как котката спи на леглото ви във ваше отсъствие.

 

Какъвто и да е случаят, то има много и най-различни модели скрити камери, които да подходящи за различни приложения. В тази статия ще опишем основните неща за избора на скрита камера, но ще Ви дадем и десет конкретни идеи, които да вземете предвид при покупката на устройство за скрито наблюдение.

Не трябва да ви учудва фактът, че скритите камери са дегизирани в предмети от ежедневието. Точно това ги прави скрити – никой няма да потърси камера за видеонаблюдение в острилка за молив или нещо от в този ред на мисли. Освен това до такива неща имате постоянен достъп, ако трябва да вземете записа. Позитивите са много! Освен неща, които се поставят тук-там из дома на обичайното си място, за да заснемат, много актуален вариант са и часовниците за динамично заснемане на видео и запис на звук.

 

1. Функционалности! Когато избирате перфектната скрита камера за Вашия дом или офис, най-добре е да направите детайлно проучване на различните възможности. Всеки един модел си има характеристики като качество на видеото, режими на заснемане, живот на батерията, тегло, размери, възможност за правене на отделни снимки, звукозапис и прочие. Доста от камерите са внедрени в предмети, които могат да се ползват по предназначение – часовници, ръчни часовници, освежители за въздух, дори химикалки.

 

2. Допълнителни възможности! Доста скрити камери разполагат с опции, които са отвъд стандартните на една скрита камера. Те могат да са полезни и извън разследванията Ви. Някои камери разполагат с вградена памет, за да не трябва да поставяте карта, някои имат и двете, възможност за възпроизвеждане на видео и звук, фенерче, поставяне на дата и час на видеофайла, заснемане на цветно видео и така нататък. Тези неща също са от значение, но са и изцяло въпрос на личен избор.

 

3. Дизайн! Дизайнът на една скрита камера играе ключова роля в ползата от нея! Ако ще да имате най-високия клас камера, тя няма да работи добре, ако не е дегизирана правилно. Освен за дегизировката, дизайнът има практическо отношение към работата. Ако камерата е направена така, че да имате директен достъп до USB порта на устройството, лесно и бързо ще прехвърляте файлове и ще ги преглеждате директно на компютъра. Камерата трябва да е под формата на предмет, който съвпада с целта на заснемане, да изглежда възможно най-реалистично и разбира се да е с добра изработка за дългосрочна работа.

 

4. Надеждност, поддръжка и пълноценна работа! Истината е, че със скритата камера компромис не може да се направи. Тя трябва да работи винаги! Във важните моменти, защото трябва да ги видите и в маловажните, за да дебне, ако се случи нещо важно. Трябва да си закупите устройството и аксесоарите към него от надежден търговец, който ще се погрижи за тях в гаранционния им срок, както и който ще отговори на въпросите ви при нужда. Това се случва най-вече по Интернет, за да е бързо и удобно за вас, а и дискретно!

 

10 идеи за скрити камери от 2014 година:

  • Водоустойчив часовник камерa
  • Камера MP3 Player
  • Камера със сензор за движение
  • Камера закачалка за палто
  • Камера в малък алармен часовник
  • Камера в ароматизатор за въздух
  • Камера в химикалка
  • Камера в шпионски слушалки
  • Камера в острилка за моливи
  • Камера в ключодържател

 


Дата: 08.02.2015 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.