Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Не искам да давам много пари, но искам да изплаша крадците

5.0/5 (1 гласа)

Да се опазим от злонамерени индивиди днес не е чак толкова трудно. Да, и крадците се изхитриха, но пък ние имаме едно голямо предимство – шпионска техника. Която не се вижда. И която може да ни помогне да бъдем много по-практични и безстрашни.

Да кажем, че искаме да се опазим от някой, но в същото време не можем или просто не искаме да дадем много пари. Тогава просто можем да се снабдим с камери, които не са истински, но пък могат съвсем успешно да минат за реални, записващи устройства.

Например видеонаблюдителна техника, прилична на IP камера, която има дори диод, така няма никакъв шанс никой да разбере, че всъщност това е фалшива техника..И ако някой реши да ви провери какво точно притежавате, няма нищо по-лесно и евтино от това да светне насреща му лампичка, която да го постресне. Някои от тях дори на определен момент се завъртат, което може да кореспондира с детектор за движение.

Други средства, които ще помогнат да подплашите опасните типове, са различните средства за подслушване. И то, които приличат на нещо друго. Включете един адаптер за зареждане на телефони в контакта, и чуйте какво се случва. Определено ще ви бъде от полза, ако сте решили да чувате всичко около него. И ако някой се е вмъкнал и най-слабият звук ще включи звуковия детектор.
Снабдете се с нещо интерсно и качествено сега на ниска цена.  


Дата: 12.11.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.