Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!Шпионски софтуер за подслушване на GSM на SSD vs HDD

0.0/5 (1 гласа)

Живеем в такъв свят, че вече всичко може да се подслушва, проследи, дори да се направят няколко скрити снимки. Камерите станаха малки, паметта голяма, но с малки размери, като комбинацията между тези двете, дава отлични причини да се направи някоя шпионска джаджа със скрита камера в нея.

 

Вече всеки може да се добере до подобен вид техника. Леснодостъпна, на ниски цени, лесна за употреба и се продава в толкова много магазини, че буквално ни заливат с всякакви устройства със скрити камери.

Може да инсталирате софтуер на телефона на гаджето и да видите, дали не ви мами с някой.

Ако обаче имате притеснения, че някой може да ви хване — те са напълно излишни. Може да се разбере, че един телефон се подслушва, само ако го види някой, които наистина разбира от тези неща или ако не се издадете самите вие.

 

Те вече са толкова много и навсякъде, че работата с тях е елементарна. Всеки с компютър и малко четене, може да инсталира подобно приложение на телефон или дори на лаптоп. Ако направим сравнение, между SSD vs HDD, ще забележите, че SSD диска, ще работи много по-бързо и програмата работи много по-добре, но се замислете, реално колко програми наистина се инсталират на лаптопа ви. Повечето от тях са онлайн и доста лесно се работи с тях.

 

Само подслушването на телефона, не ви е достатъчно? Има програми, които могат да правят снимки, да запишат видео, да изтрият всичко на телефона, да го заключат тотално и прочее. Буквално се предлага такъв контрол, че може да побъркате човека, които го има. От тук вече стигаме и до точката, в която шпионски софтуер за подслушване на GSM може отлично да се пригоди и ако ви откраднат телефона. Понеже полицията има толкова жалби за изгубени и откраднати телефони, че вашият може и да не е сред тях в близката година или две. Един подобен софтуер би ви спестил толкова мъки през полицията и писане, че само с няколко клика на мишката в удобен момент, биха ви показали набързо местоположението на телефона.

Единственият недостатък е, че трябва да е свързан с някаква мрежа, като за предпочитане да е Wi-fi. Бъде ли свързан с тази мрежа, вече телефонът е почти ваш. Трябва внимателно да проучите къде се намира и ако наистина е откраднат и сте на адреса, вероятно няма да има проблем да извикате полиция, за да си вземете телефона.

 

От шпионски софтуер за подслушване на GSM наистина може да се окаже отличен начин да си върнете откраднатия телефон.


Дата: 28.12.2015 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2018   Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg