Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Спортните камери – действие и практичност в едно

0.0/5 (1 гласа)

Различните видове скрити и шпионски камери са създадени с цел да улеснят максимално живота на хората, които са решили да ги използват. Един такъв вид камери са спортните камери. Те не случайно носят това наименование, защото са снабдени с водоустойчив корпус и като цяло са създадени с една идея по-екстремно използване. С тях можете да записвате например, ако отидете на специално пътуване, гмуркане или пък на скално катерене. Може да си запишете маршрута от дома до някое специално място, да запечатате невероятните места, покрай които минавате, за да си ги преглеждате после в уюта на дома си.

Една такава камера се монтира лесно и с нея се работи изключително надеждно и бързо. Просто трябва да се постави камерата с помощта на закрепващите скоби или друго специално за целта средства, след което имате вече едно надеждно и неповторимо записващо средство, което няма да остави важните неща подминати. Преди обаче да я включите, ще трябва да поставите една microSD карта до най-много 32 GB, за да можете да съхраните направените си записи. А и макар някои модели да дават възможност да се преглежда в реално време записа, то самата камера няма да се стартира, ако няма добавена памет, за да записва всичко.

Що се отнася до захранването, някои видове спортни камери са мобилни и презареждаемата им батерия позволява да се носят навсякъде, за да направите качествени видео записи с голяма резолюция. Но има такива, които са пряко свързани с превозното средство, към което са монтирани. Например към автомобила. Тъй като този вид камери са с кабел, който пряко се свързва със захранването на автомобила, т.е. акумулатора, когато колата спре, спира и камерата да работи. Но все пак ако случайно колата спре неочаквано, несъхранените записи имат време да се запишат от наличната батерия, която е твърде слаба, за да работи сама, но има възможност да запише видеото.

Като цяло различните спортни камери са едно много добро решение за всеки пътешественик и любител на екстремните спортове. Заслужава си човек да изживее нещо ново, а още повече си заслужава, ако може да се съхрани, за да може това нещо да бъде изживявано винаги и винаги, когато поискате. Било то скок с бънджи, самолет, шофиране на спортна кола, гмуркане или друг вид водни спортове, нищо няма да остане незаписано от качествените спортни камери.  


Дата: 04.10.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.