Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Топ 5 шпионски джаджи, които ще помогнат да опазите колелото си от кражба

0.0/5 (1 гласа)

Има няколко шпионски устройства, които могат да ви помогнат да опазите колелото си от кражба. Ето кои са те

Спорът винаги ще е на мода и става все по-популярен сред млади и стари в България. Карането на велосипед е един великолепен спорт, който ще ви държи във форма, ще ви помогне да се придвижвате по-бързо, а и ще намали вредните емисии, които изхвърляте във въздуха с автомобила си. Определено в дългосрочен план едно колело ще помогне на банковата ви сметка, няма да харчите толкова пари за гориво, ще спестите и от абонамент за фитнес. Хубаво е да закупите качествен велосипед, който може да е скъп като за еднократна инвестиция, но определено ще е по-полезен. Единственият ви проблем ще е да го предпазите от кражба, защото тя не е никак невероятна.


Използването на добра ключалка за колело и предвиждането на опасните ситуации е едно добро начало за защита срещу кражба, но определено може да се възползвате от помощта на шпионското оборудване. Можете да следите местоположението на колелото, състоянието му и като цяло да се успокоите по всяко едно време. Ако бъде откраднато пък, може да извадите нужните доказателства за разкритието на престъплението и извършителя му.


Може да използвате микротракер, който работи с GPS. Големината му е колкото на по-голяма кибритена кутийка. Тази джаджа позволява да следите, къде се намира колелото ви и то с точност от няколко метра. Всичко става с изпращането на един SMS към устройството, който ще ви върне координати и изображение чрез картата на Google. Това устройство разполага със сензор на движение, който активира устройството при задвижване на колелото. Това е много полезно, ако сте в офиса и някой отмъкне колелото от паркинга.


Когато сте вкъщи и сте прибрали своя велосипед, може да разчитате на CCTV камера, която позволява да защитите и останалите си притежания. Определено това са най-добрите камери за сигурност, с които да подсигурите определен периметър. Те са и с най-голям коефициент на полезност при изкарването на доказателства за полицията или частните детективи, които могат да открият извършителя на престъплението, ако кражбата се осъществи. Определено, когато имате CCTV система за наблюдение и недоброжелателите я видят, това ще ги откаже в 90% процента от случаите.


Друг много добър вариант за действие е да вземете миникамера, която дапоставите на скрито място като светлината на колелото около спирачката, седалката или нещо в този ред на мисли. Тези устройства разполагат със сензор за заснемане при движение. Много вероятно е и на тази камера да се види лицето на крадеца. Определено ще има полезна информация в нея, когато си върнете колелото. Използвайки го в комбинация с горепосоченото проследяващо устройство за колело, определено ще постигнете много големи неща и шансът да върнете скъпото си колело при вас е почти 100%. Много рядко има крадци, които да са толкова в крак с модата, че да могат да се справят с няколко слоя на сигурност от този сорт. Всичко зависи от това как ще скриете устройството. Камерата ще покаже датата и часа на заснемане, което прави доказателствата още по-неоспорими.


Обмислете използването на шпионска техника в защитата на велосипеда и останалото си имущество, защото това е бъдещето на технологията, което хората трябва да използват. Ето това е начинът, да карате спокойно и да се съсредоточите върху спорта.



Дата: 12.02.2015 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.