Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Въведение в скрития шпионаж! Шпионско оборудване за ентусиасти!

5.0/5 (1 гласа)

Скрита камера в ключодържател за кола с подслушвателАгенциите по сигурност, правителството и всеки един орган от техния тип разполагат с доста сложна апаратура, която може да разкрие подслушватели, скрити камери. Също така разполагат и със самата апаратура за наблюдение. Тя обаче става все по-достъпна и за обикновения човек. В България предлагането на подобни стоки е вече в разцвета си. Експертите могат да ви предложат страхотна апаратура за скрито наблюдение и подслушване, на перфектна цена, лесна за използване и на няколко клика разстояние от вас. Има различни категории продукти и различни цели за употреба. С няколко думи, всички сте гледали шпионски филми, нали?

 

Защо ми е нещо такова, не искам да ставам шпионин? Добър въпрос, определено! Дори да не искате да ставате шпионин, то със сигурност искате да имате малко повече възможност да наблюдавате нещата около себе си, да ги следите. Независимо дали става въпрос за вилата на село, или големия офис, в който винаги има какво да се случи. Хората, които искат да ви навредят ще го правят на точно такива места, на които не се намирате постоянно – най-лесно е. Изборът им е продиктуван и от това, че видео наблюдението е използвано само от най-богатите хора. Това е на път да се промени. Не, нямате нужда от камера за няколко стотака или няколко хиляди лева, нищо подобно. Посредством мрежа от достъпни и малки скрити камери може да наблюдавате цял периметър. Възможно е да използвате и някоя от нашите изгодни оферти за CCTV камери или шпионки, които записват кой е на врата. Бюджетът ви е спасен, вашите притежания също. Скритите ни камери разполагат с достатъчно памет, възможност за заснемане на качествено видео и снимки – всичко е на лице за вашето спокойствие.


Няма нужда да използвате и любимата си лична камера или фотоапарат. На ваше разположение имате технологиите, които в последните години се развиват много бързо. Вашите възможности са доста по-големи, ако тя е на вашата страна. В днешно време камерите се крият в различни часовници, писалки, книги, закачалки и т.н. – неща, които стоят кротко и снимат, без да предизвикват подозрение. Повярвайте, крадците могат да отворят всяка една врата, независимо от нейния механизъм, но няма как да знаят къде сте сложили камера и в какво.Различни видове CCTV камери


Хубавото е, че дори по евтините камери и други уреди за наблюдение предлагат достатъчно добра разделителна способност, ъгъл на виждане и сензор за заснемане, че да имат ясна картина през нощта, ако токът спре (болшинството имат батерии), или някои просто се погрижи да затъни стаята. Могат да приближават няколко пъти, за да се види по-добре фигурата и лицето на натрапника. По желание може да са оборудвани със собствен видеорекордер, който прави всичко по-изпипано. В тези неща има бъдеще щом и правителствата разчитат на подобни джаджи.

 

В същото време не трябва да се притеснявате и от размера на видео файловете. Често една по голяма карта памет върши идеална работа, а устройствата разполагат и с режим на автоматично почистване на най-старите и ненужни файлове. Има устройства, които се използват за наблюдение на тесни места, разполагат с готино фенерче и щипки. Не се ограничаваме до прости предмети със скрита камера. Може вие да сте лицето, което наблюдава и да разполагате с професионална апаратура, но с бюджет на ентусиаст.


Смятате, че сте в безопасност от крадци и други конспиративни теории? Да поговорим за нещата от живота, реалните такива , ежедневните!  Какво става, ако колата ви изчезне, независимо дали синът ви я е взел или някой непознат. Можем да предложим устройство за проследяване на кола, което може да я спре от движение, да ви праща точни координати на карта, да се свърже с онлайн система за проследяване, да ви дава възможност да чувате какво се случва в колата и така нататък и така нататък. Ако живеете в по-голям град често чувате за случаи на изчезнали автомобили. Едно проследяващо устройство е идеалният начин да се спасим при нужда.

 

Искате нещо по-професионално от скритите камери, но не желаете да използвате жици из апартамента или къщата си? Ами можем да предложим перфектни камери за безжично наблюдение, които разполагат дори със сензори за движение. Няма нужда да стоите постоянно на монитора. Ако нещо се случи камерата ще се задейства сама, за да запише видео, а при някои модели дори звук Няма никакви кабели, всичко е дискретно и на ваше разположение.


Как да открия скрити камери и подслушватели в дома си? Има цял набор от инструменти, които могат да се справят с тази задача. Имайки достъп до една стая, независимо в дома ви или не, само за няколко минути може да разберете дали тя е подслушвана или наблюдавана. Сигналът се открива почти мигновено, за да знаете кога да си имате едно на ум. Няма как да се пазим от всички предмети в къщата, нали? Ето за това ни трябва детектор, защото скритите камери могат да са във всеки един предмет. Това е позитив, ако ние наблюдаваме и негатив, ако ни наблюдават. Това са плюшени играчки, кутии, електроника, абсолютно всичко.


Дата: 08.02.2015 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.