Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

GPS тракер / ST641Снимки на продукта

GPS тракер / ST641 GPS тракер / ST641 GPS тракер / ST641
GPS тракер / ST641 GPS тракер / ST641 GPS тракер / ST641

GPS тракер / ST641

Цена: 194.80 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

5.0/5 (1 гласа)
Брой:
0 0
КУПИ
Продукта е в наличност

Направете бърза поръчка

Име:
Вашия телефон:
Данни за доставка:
Общите условия
 

Това проследяващо устройство разполага с магнит, който ще улесни работите по монтажа му върху купето на автомобила. Освен това удобство, Вие може да сте сигурни и в здравината на механизмите, тъй като те са защитени от проникване на вода по стандарт IP56. Това устройство предава координатите, на които се намира или през платформа в Интернет, или през SMS. Ако искате да използвате платформа, трябва да имате карта с мобилен GPRS Интернет. Настройката е лесна – изпращате СМС към картата, която сте поставили, със съответната команда. Можете да настройвате Интернет, да включвате и да изключвате алармите, да сменяте IP-то на сървъра, да добавяте телефонни номера, да сменяте зоната на часа и прочие.

Ако искате да откриете къде се намира колата Ви, Вие просто трябва да наберете устройството, като след третото позвъняване то ще Ви изпрати съобщение с местоположението и състоянието на батерията. Платформата за следене през Интернет е безплатна и разполага с възможност да следите капацитета на батерията, да задавате определен периметър на действие, да следи дали автомобила е спрян или в движение, дали скоростта е превишена.
В устройството е монтиран и детектор за движение, който не изтощава батерията, а точно обратното – след 2 минути на покой, устройството преминава в режим на готовност, като в него батерията издържа на до 3-4 дни. Капацитетът на батерията е 2000 милиампер часа. Напрежението на работа е 12 волта, но в комплекта сме поставили преобразувател 24 към 12. Първото позициониране на колата Ви ще отнеме 36 секунди, а след това нещата стават почти мигновено. Точността на устройството е 15-20 метра.

Все още няма коментари за този продукт

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
Външна антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT / ST169
Прекрасна външна антена, чиято дължина от пет метра е достатъчна, за да приемате сигнал на Вашия Haicom HI-602DT GPS......

Цена: 19.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
GPS тракер за OBD букса / ST888
Вградени GSM модул, GPS модул и OSD II интерфейс. Захранването става от OBD буксата на автомобила. Както за......

Цена: 174.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
GPS тракер, без батерия / ST825
За да може да се възползвате от услугите на този тракер, Вие трябва да го включите директно в акумулатора на......

Цена: 111.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2018   Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg