Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка / ST55Снимки на продукта

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка / ST55 Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка / ST55 Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка / ST55

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка / ST55

Цена: 148.80 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

0.0/5 (0 гласа)
0 0
Очаква се
Въведете E-mail или телефон, за да ви известим веднага щом продукта е наличен.

Въведете: Въведи

Притежанието на привлекателен ръчен часовник-камера, би направило Вас да изглеждате като един истински агент 007. Освен това можете да правите не само наземни снимки и видеозаписи, но и подводни такива, макар и това да не е часовник за гмуркане. Ако слагате тапата без отвор в отсега за микрофона и не слизате на повече от 3 метра, то ще сте в идеалната среда.
Интересното е, че макар и тази скрита камера да е повече за снимки в движение, когато сте в офиса, бара или на друго оживено място, този часовник е предназначени и за статично и динамично нощно снимане, благодарение на вградената си инфрачервена подсветка.
Камерата разполага с възможността да направи идеални снимки, на които дори ентусиастите във фотографията биха завидели – разделителна способност от 4032 на 3024 пиксела. Можете да заснемате и 30 fps FULL HD видео, което е придружаване от записването на звук. Разбира се е възможно да направите и самостоятелен 128 kbps WAV звукозапис.
Напомняме Ви, че при работа под вода, плътното капаче трябва да е добре завито над микрофона, за да не се намокрят механизмите. Микрофонът се намира в долната лява част. При поставено капаче не се записва звук. Камерата разполага с вградена вътрешна памет, която е с капацитет от 4 гигабайта.

Този часовник се управлява посредством само два бутона. Първият е горе в дясно (срещу 2 часа) е бутона за включване, изключване и управление- бутон А. Вторият (бутон Б) е горе отляво срещу 10 часа и това е бутона за смяна на режима.

1. Включване. Когато се включва камерата автоматично се стартира и видео записа. В този случай ще трябва да натиснете и да задържите бутон А. Синият диод ще премигне три пъти и ще угасне. Започва видеозапис.

2. Спиране на записа. Когато решите, че сте записали достатъчно и искате да спрете устройството, просто натиснете същият бутон А и когато видите, че синия диод отново мига го натиснете отново. Синия диод светва постоянно, което означава, че записа е спрян и файла е записан в паметта.

3. Повторно стартиране на видео запис. Когато синия диод свети постоянно натиснете кратко бутон А. Диодът светва три пъти и угасва - записа е стартиран.

4. Включване и изключване на IR подсветката. Можете да включите подсветката, докато тече записа. За целта само задръжте за около две секунди бутон Б. Червения диод мигва три пъти и угасва - IR диодите са включени. За да ги изключите натиснете отново и задръжте 2 сек. бутон Б.

5. Снимки. Докато синият диод свети постоянно натиснете само веднъж бутон Б. Тогава синият диод угасва, а започва да свети червения. Камерата е влязла в режим на снимки и само с еднократно натискане на А правите снимка. Червения диод угасва и отново светва - снимката е направена и съхранена в паметта на часовника.

6. Аудио запис. Докато е в режим на снимки, може да преминете в аудио режима с едно натискане на Б. В този случай светлинните индикации са две – червената и синята. Старта и спирането на записа става с кратко натискане на бутон А. По време на записа диодите мигат. С натискане на бутон Б минавате отново в режим на видео и така с всяко натискане минавате на следващия режим.

7. Спиране. Натиснете и задръжте бутон А. Червения диод светва и угасва - камерата е изключена.


Все още няма коментари за този продукт

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
HD камера в часовник
С този часовник можете да правите аудио-видео записи във fullHD формат. Можете да избирате между три резолюции......

Цена: 98.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Часовник с IR диоди - ST421
Спортен часовник, който може да работи при пълна тъмнина, защото разполага с четири инфрачервени......

Цена: 117.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Очила със скрита камера HD / ST738
Перфектна тайна камера с три режима на работа – видео в 1920 на 1080 пиксела резолюция, снимки с размер от 2560 на......

Цена: 144.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2018   Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg