Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

Водоустойчив часовник с MP3 плеър / ST56Снимки на продукта

Водоустойчив часовник с MP3 плеър / ST56 Водоустойчив часовник с MP3 плеър / ST56 Водоустойчив часовник с MP3 плеър / ST56

Водоустойчив часовник с MP3 плеър / ST56

Цена: 144.80 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

5.0/5 (2 гласа)
Брой:
0 0
Няма наличност

Това е един стилен и много практичен часовник, който освен, че Ви показва точен час, може да ползвате и като камера, и да слушате музика по време на дълго пътуване. Устройството е херметически затворено и това Ви дава уникалната възможност да правите снимки и под вода. Но това не значи, че може да се гмуркате с него и да правите дълбоководни снимки. Максималната дълбочина, на която може да работи безпроблемно е не повече от три метра.

Преди да решите да правите видео под вода, направете една бърза проверка дали всички „тапи” /малки метални капачета/ са добре завити. Заради това, че една от „тапите” е необходимо да се сложи на микрофона, Вашето видео, правено под вода ще бъде без звук.

Устройството има общо 4 режима на работа. Може да правите видео записи в два видео режима - 640х480 и 30 кадъра в секунда и 640х480 и 60 кадъра в секунда.
Третият режим на работа, е възможността на този часовник да се използва и като аудиорекордер. Формата на записаните файлове е MP3, а честотата на звука - kbps.

Последният и четвърти режим на работа, е използване на часовника като MP3 плейър. Само добавете слушалки и вече имате възможност да слушате музиката, която сте си записали на него, навсякъде и по всяко време. Форматите, които поддържа са: MP3, APE, WAV, WMA.

Имате и възможност да защитите своите записи, което прави възможност използването му за дискретни цели – софтуера, качен на него, Ви позволява да зададете парола, която да не позволява на всеки да прегледа записаното от Вас.

Може да се ползва и в режим на web камера.

1.За да включите вашият водоустойчив часовник с MP3 плейър, трябва само да натиснете и задържите функционалния бутон, който ще намерите горе в дясни. В този момент зеленият диод започва да премигва и се установява в един от режимите.

2.Превключването между режимите става с натискане на един от бутоните в ляво. Горния ги редува напред, а долния назад.

3.Ако натиснете един от бутоните в ляво ще светне черният диод и това означава, че уреда се намира в режим на видео запис с 30 кадъра в секунда. С едно кратко натискане на същия бутон ще стартирате видео записа. Спирането става по аналогичен начин отново с кратко натискане на стартиращия бутон. Диода спира да мига и записва файла върху паметта.

4.За да снимате в другия видео режим – 60 кадъра в секунда, трябва да натиснете бутоните, намиращи се в лявата част на часовника. Светват едновременно черния и синия диод. Старта и стопа на записа става по същия начин - с кратко натискане на десния бутон.

5.Аудио запис се прави, като с един от двата леви бутона се превключва часовника така, че да свети синия диод. Началото и края на записа се установяват с натискане на функционалния бутон.

6.Може да използвате часовника и като MP3 плейър, което се прави с едновременното натискане на двата бутона, намиращи се в ляво. Светва синьо-зеления диод, като за да започнете да слушате любимата си музика или да преслушате дадени записи, натискате десния бутон, а с левите два бутона можете да сменяте песните напред и назад.

7.Изгасването на устройството става с продължително натискане на функционалния бутон.

8.За да заредите вашият многофункционален часовник или пък да се възползвате от функцията ми на уеб камера, само трябва да отвиете "тапата" отляво, в средата и да включите жака. След това поставете другия край в зарядното или компютъра си. Ако го поставите в USB порта ще се стартира меню, от което можете да зададете парола или да превключите в режим на web камера.


Все още няма коментари за този продукт

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
Камера - фенерче с детектор за движение - ST371
Този модел скрита камера улавя в себе си още една прекрасна работна функция – мощен фенер на светодиоден......

Цена: 144.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Скрита камера в слънчеви очила - ST451
Слънчеви очила със скрита камера, които могат да правят аудио-видео файлове в AVI формат с резолюция 1280х720 и 30......

Цена: 143.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Камера, скрита във водоустойчив часовник 4GB / ST110
Скритата камера в този часовник е способна да прави AVI записи с разделителна способност от 1280 на 960 пиксела.......

Цена: 93.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2018   Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg