Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

Камера, скрита в закачалка за дрехи / ST60Снимки на продукта

Камера, скрита в закачалка за дрехи / ST60 Камера, скрита в закачалка за дрехи / ST60

Камера, скрита в закачалка за дрехи / ST60

Цена: 59.80 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

5.0/5 (2 гласа)
Брой:
0 0
Няма наличност

Камерата е снабдена с презареждаема литиево-йонна батерия и слот за microSD карти (няма карта в комплекта), като максималния капацитет е 16GB. Можете да монтирате основата на закачалката с двойно лепящата лента от комплекта. След това можете лесно да сглобявате и разглобявате камерата от основата, за да можете да прегледате направените записи. Камерата снима в два режима - ръчен и с детекция на движение. Устройството се разпознава автоматично от операционната система и не е нужно да се инсталират драйвери. Файловете са в AVI формат с резолюция 1280x960 и 30 кадъра в секунда. Вградената батерия позволява около час и половина непрекъснат запис.


Благодарим ви, че избрахте този уникален продукт от нашият каталог. Надяваме се той да ви бъде полезен, но преди работата с него, моля прочетете внимателно инструкциите за манипулация.

Характеристики:
1.Изработен в изчистени линии и елегантен дизайн, който позволява вписването й във всеки дом или офис.
2.Поддържа AVI формат.
3.Може да снима висококачествени снимки в нискоосветено пространство.
4.Резолюцията на видео записа е 720х48 пиксела и 30 кадъра в секунда.
5.Интерфейс USB 1.1
6.Поддържа T-flash карти памет с капацитет до 16 GB
7.Вградена литиево-йонна презареждаема батерия, която позволява непрекъснат запис до повече от 90 минути.

Инструкции операции:

1. Зареждане батерия: Тъй като батерията на устройството е вградена литиево-йонна, преди първото си използване тя трябва да се зареди напълно. Зареждането може да стане по два начина:
-през компютъра: използвайте USB кабела, включен в комплекта да свържете устройството си с вашия компютър и да го заредите;

Докато трае зареждането на батерията, зелената светлина мига постоянно. Когато угасне, това означава, че батерията е напълно заредена.

Когато захранването на батерията не е достатъчно, закачалката-камера влиза в защитен режим, което означава, че не може да бъде включена и да работите с нея. Незабавно заредете, за да се възползвате от нейните възможности.

2. Включване/снимки: Преди да решите да използвате вашата закачалка-камера, уверете се, че сте поставили TF картата си памет в слота.
Натиснете вкл./изкл. ключа и го поставете на вкл., натиснете бутона и след като видите четири дълги зелени примигвания, значи устройството се намира в режим на готовност за работа. За да започнете да правите снимки в ръчен режим, натиснете еднократно същият бутон, зеленият индикатор премигва един път след което се изключва. Това означава, че сте направили снимка и устройството в момента я записва. Когато зеленият индикатор отново светне означава, че може да направите следваща снимка.

3. Видео с детектор на движение: Преди да започнете записа се уверете, че вашата карта памет е сложена в предназначения за нея слот. Натиснете вкл./изкл. ключа и го поставете на вкл., натиснете бутона и след като видите четири дълги зелени примигвания, значи устройството се намира в режим на готовност за работа. Натиснете кратко два пъти бутона, за да стартира режима детектор на движение, в който щом камерата засече движение стартира видео запис .
На всеки пет минути текущият видео запис се съхранява автоматично. Излизането от режима става с еднократно кратко натискане на бутона, зеленият индикатор започва да свети постоянно, което значи, че устройството е в режим на готовност, като преди това е записало файла.

Бележка:
а/ уверете се, картата памет е в слота преди да правите запис, в противен случай системата автоматично изключва след 4 секунди и съществува реален риск от забиване на устройството;
б/ максималният капацитет карти памет, които поддържа устройството е 16GB;
в/ устройството само си записва текущият файл, видео, снимка на точно определено време, затова не натискайте функционалния бутон, защото може да забавите работата на камерата;
г/ когато правите видео, се постарайте да фокусирате камерата върху обекта, който ще записвате и отстоявайте на поне 50 см от него на дневна светлина.

4. Изключване: Когато искате да изключите камерата, в състояние Пауза, и ключе вкл/изкл на позиция ON, натиснете функционалния бутон продължително време, докато индикатора угасне и устройството спре.

5. Настройка на времето:
За да направите коректна настройка на дата, час и минути на устройството, които то да визуализира при всеки преглед на видео файла или снимката, трябва да извършите поредица от сравнително лесни действия. От изключено положение включете камерата в компютъра си посредством USB кабела, след което го включете и в картата памет, която ще може да видите във вашият браузер, създайте текстов файл с името time.txt. Отворете новият файл и въведете формат за време: 2012-01-01, 16:12:10 и запишете документа. Времето е примерно, може да въведете начална дата, от която сте започнали да ползвате или от която искате да се показва времето на устройството. След това изключете устройството и го изключете от компютъра. След като пуснете камерата, за да направите поредния запис, системата възприема направените настройки и вече си имате актуално време на всяка снимка или видео.

6. Устройството се самоизключва при следните обстоятелства:
-когато правите видео или снимка, но устройството няма достатъчно захранване, след като съхрани записи, се изключва автоматично само;
-когато паметта не е достатъчна, за да съхрани правената в момента снимка или видео, след като индикатора изгасне, се изключва и самото устройство.

7. Свързване с компютър: Може да се свърже с всеки компютър, в изключено положение. Може да ползвате вашата камера-закачалка в този случай под формата на преносима флаш памет, да пренасяте данни, да копирате и триете данни от него.

Бележка:
-когато свържете устройството с компютъра и до 30 секунди след това не го видите във вашият браузер с устройства, го извадете от USB порта и го поставете отново.
-когато искате да прегледате файловете си, които сте записали, по-добре би било предварително да ги копирате от паметта на устройството и да ги възпроизведете направо от харддиска на компютъра си, тъй като паметта на камерата не достига, за да възпроизведе гладко записите и би могло да се получи накъсване и пауза, а в действителност самият файл да е в изправност.

8. Ресет: Когато по някаква причина камерата не работи коректно, забива, не отговаря на командите, не възприема това, което сте натиснали, най-добре би било да я рестартирате. В случая просто обърнете ключето вкл/изкл. на OFF. И после отново на ON.

9. Зареждане: Първите три пъти е необходимо камерата да бъде зареждане по 12 часа, за да може батерията да достигне своя капацитивен максимум. Докато се зарежда батерията, зеленият индикатор бавно мига, а когато е напълно заредена – светва постоянно в зелено.

10. Инсталация: Тази камера, под формата на обикновена закачалка може да бъде монтирана на всяка една повърхност във вашият дом или офис, използвайки за целта приложените в комплекта болтове или двойно лепящи ленти.

от: SpyTech, дата: 2012-09-03 20:28:27

Купих закачалката, опитах няколко пьти обаче не сеполучават тези 4 дьлги пробляська и сьответно не иска да работи като скрита камера т.е. да се активира сам при движение. Кьде може да е грешката или повредата ?


Просто натиснете два пъти бутона и ще се активира режима. Не се старайте да преброите колко пъти ще мигне.

 
от: Ch. M, дата: 2012-08-24 18:41:40

Купих закачалката, опитах няколко пьти обаче не сеполучават тези 4 дьлги пробляська и сьответно не иска да работи като скрита камера т.е. да се активира сам при движение. Кьде може да е грешката или повредата ?

 

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
FullHD химикалка 16GB
<p>Преди да започнете работа с камерата е нужно да я заредите за 4 часа.<br /> С химикалката ще можете да......

Цена: 178.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Камера с приложение в стоматологията
<p>Камерата е подходяща за използване от зъболекари, за да имат добър поглед при лечението на зъбите.<br......
Стара цена:  лв.
Нова цена: 74.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Дистанционно с HD камера - ST360
Мобилна скрита камера, която прави и снимки, и видео при разделителна способност от 2048 на 1536 и 1280 на 720......
Стара цена:  лв.
Нова цена: 109.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2018   Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg