Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

Камера, скрита в закачалка за дрехи / ST60Снимки на продукта

Камера, скрита в закачалка за дрехи / ST60 Камера, скрита в закачалка за дрехи / ST60

Камера, скрита в закачалка за дрехи / ST60

Цена: 59.80 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

5.0/5 (2 гласа)
Брой:
0 0
КУПИ
Продукта е в наличност

Направете бърза поръчка

Име:
Вашия телефон:
Данни за доставка:
Общите условия
 

Хубавото на тази скрита камера е перфектната презареждаема батерия, която може да използвате многократно. Батерията може да заснеме 90+ минути запис с едно пълно зареждане.За съхранение на снимките и видеото използвате карта с памет, до 16 гигабайта, за да имате винаги достъп до записаната информация.
Хубавото на тази закачалка със скрита камера е, че тя се монтира и демонтира адски лесно, само с едно движение, благодарение на своята самозалепваща се лента. Поставяте устройството на всички стени, врати, шкафове, гардероби и прочие. Това е добре, най-вече щом монтирате камерата и желаете да проверите какво е заснела тя по време на наблюдението. Ако разполагате с 2 карти с памет, само за по-малко от минута сваляте закачалката, подменяте картите и връщате всички по старому.
За разглеждане на информацията на компютъра няма нужда от никакви драйвери. Всички популярни операционни системи биха разпознали наличието на камерата автоматично. За компресирането на видеото се използва стандартен формат AVI, а самото качество е с резолюция 720 на 480 пиксела при 30 кадъра в секунда.

Благодарим ви, че избрахте този уникален продукт от нашият каталог. Надяваме се той да ви бъде полезен, но преди работата с него, моля прочетете внимателно инструкциите за манипулация.

Характеристики:
1.Изработен в изчистени линии и елегантен дизайн, който позволява вписването й във всеки дом или офис.
2.Поддържа AVI формат.
3.Може да снима висококачествени снимки в нискоосветено пространство.
4.Резолюцията на видео записа е 720х48 пиксела и 30 кадъра в секунда.
5.Интерфейс USB 1.1
6.Поддържа T-flash карти памет с капацитет до 16 GB
7.Вградена литиево-йонна презареждаема батерия, която позволява непрекъснат запис до повече от 90 минути.

Инструкции операции:

1. Зареждане батерия: Тъй като батерията на устройството е вградена литиево-йонна, преди първото си използване тя трябва да се зареди напълно. Зареждането може да стане по два начина:
-през компютъра: използвайте USB кабела, включен в комплекта да свържете устройството си с вашия компютър и да го заредите;

Докато трае зареждането на батерията, зелената светлина мига постоянно. Когато угасне, това означава, че батерията е напълно заредена.

Когато захранването на батерията не е достатъчно, закачалката-камера влиза в защитен режим, което означава, че не може да бъде включена и да работите с нея. Незабавно заредете, за да се възползвате от нейните възможности.

2. Включване/снимки: Преди да решите да използвате вашата закачалка-камера, уверете се, че сте поставили TF картата си памет в слота.
Натиснете вкл./изкл. ключа и го поставете на вкл., натиснете бутона и след като видите четири дълги зелени примигвания, значи устройството се намира в режим на готовност за работа. За да започнете да правите снимки в ръчен режим, натиснете еднократно същият бутон, зеленият индикатор премигва един път след което се изключва. Това означава, че сте направили снимка и устройството в момента я записва. Когато зеленият индикатор отново светне означава, че може да направите следваща снимка.

3. Видео с детектор на движение: Преди да започнете записа се уверете, че вашата карта памет е сложена в предназначения за нея слот. Натиснете вкл./изкл. ключа и го поставете на вкл., натиснете бутона и след като видите четири дълги зелени примигвания, значи устройството се намира в режим на готовност за работа. Натиснете кратко два пъти бутона, за да стартира режима детектор на движение, в който щом камерата засече движение стартира видео запис .
На всеки пет минути текущият видео запис се съхранява автоматично. Излизането от режима става с еднократно кратко натискане на бутона, зеленият индикатор започва да свети постоянно, което значи, че устройството е в режим на готовност, като преди това е записало файла.

Бележка:
а/ уверете се, картата памет е в слота преди да правите запис, в противен случай системата автоматично изключва след 4 секунди и съществува реален риск от забиване на устройството;
б/ максималният капацитет карти памет, които поддържа устройството е 16GB;
в/ устройството само си записва текущият файл, видео, снимка на точно определено време, затова не натискайте функционалния бутон, защото може да забавите работата на камерата;
г/ когато правите видео, се постарайте да фокусирате камерата върху обекта, който ще записвате и отстоявайте на поне 50 см от него на дневна светлина.

4. Изключване: Когато искате да изключите камерата, в състояние Пауза, и ключе вкл/изкл на позиция ON, натиснете функционалния бутон продължително време, докато индикатора угасне и устройството спре.

5. Настройка на времето:
За да направите коректна настройка на дата, час и минути на устройството, които то да визуализира при всеки преглед на видео файла или снимката, трябва да извършите поредица от сравнително лесни действия. От изключено положение включете камерата в компютъра си посредством USB кабела, след което го включете и в картата памет, която ще може да видите във вашият браузер, създайте текстов файл с името time.txt. Отворете новият файл и въведете формат за време: 2012-01-01, 16:12:10 и запишете документа. Времето е примерно, може да въведете начална дата, от която сте започнали да ползвате или от която искате да се показва времето на устройството. След това изключете устройството и го изключете от компютъра. След като пуснете камерата, за да направите поредния запис, системата възприема направените настройки и вече си имате актуално време на всяка снимка или видео.

6. Устройството се самоизключва при следните обстоятелства:
-когато правите видео или снимка, но устройството няма достатъчно захранване, след като съхрани записи, се изключва автоматично само;
-когато паметта не е достатъчна, за да съхрани правената в момента снимка или видео, след като индикатора изгасне, се изключва и самото устройство.

7. Свързване с компютър: Може да се свърже с всеки компютър, в изключено положение. Може да ползвате вашата камера-закачалка в този случай под формата на преносима флаш памет, да пренасяте данни, да копирате и триете данни от него.

Бележка:
-когато свържете устройството с компютъра и до 30 секунди след това не го видите във вашият браузер с устройства, го извадете от USB порта и го поставете отново.
-когато искате да прегледате файловете си, които сте записали, по-добре би било предварително да ги копирате от паметта на устройството и да ги възпроизведете направо от харддиска на компютъра си, тъй като паметта на камерата не достига, за да възпроизведе гладко записите и би могло да се получи накъсване и пауза, а в действителност самият файл да е в изправност.

8. Ресет: Когато по някаква причина камерата не работи коректно, забива, не отговаря на командите, не възприема това, което сте натиснали, най-добре би било да я рестартирате. В случая просто обърнете ключето вкл/изкл. на OFF. И после отново на ON.

9. Зареждане: Първите три пъти е необходимо камерата да бъде зареждане по 12 часа, за да може батерията да достигне своя капацитивен максимум. Докато се зарежда батерията, зеленият индикатор бавно мига, а когато е напълно заредена – светва постоянно в зелено.

10. Инсталация: Тази камера, под формата на обикновена закачалка може да бъде монтирана на всяка една повърхност във вашият дом или офис, използвайки за целта приложените в комплекта болтове или двойно лепящи ленти.

от: SpyTech, дата: 2012-09-03 20:28:27

Купих закачалката, опитах няколко пьти обаче не сеполучават тези 4 дьлги пробляська и сьответно не иска да работи като скрита камера т.е. да се активира сам при движение. Кьде може да е грешката или повредата ?


Просто натиснете два пъти бутона и ще се активира режима. Не се старайте да преброите колко пъти ще мигне.

 
от: Ch. M, дата: 2012-08-24 18:41:40

Купих закачалката, опитах няколко пьти обаче не сеполучават тези 4 дьлги пробляська и сьответно не иска да работи като скрита камера т.е. да се активира сам при движение. Кьде може да е грешката или повредата ?

 

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
Мини IP камера
Мини IP камера с размери 75х30х20 мм можете да заснемате аудио-видео файлове с максимална резолюция 1920х1080. Тази......

Цена: 148.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Часовник-камера с гласов контрол - ST422
 
Охранителна камера - Бутафорна / ST255
Една от най-достоверните фалшиви камери! Тя разполага не с един, а с два LED диода, които премигват през......

Цена: 15.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2018   Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg