Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

Автомобилна камера с дисплей / ST62Снимки на продукта

Автомобилна камера с дисплей / ST62 Автомобилна камера с дисплей / ST62 Автомобилна камера с дисплей / ST62

Автомобилна камера с дисплей / ST62

Цена: 88.80 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

5.0/5 (1 гласа)
0 0
Очаква се
Въведете E-mail или телефон, за да ви известим веднага щом продукта е наличен.

Въведете: Въведи

Полезна камера, която изпъква с удобството си, тъй като позволява да снимате и в колата си, и извън нея. Освен снимки можете да правите и видео с високо качество. Възможно е да преглеждате творенията си на 2,5-инчов екран. Разполагате с шест IR диода, чрез които да снимате и през нощта.
За видеото може да избирате между три разделителни способности 640 на 480, 720 на 480 и 1280 на 480 пиксела. Снимките могат да бъдат в две разделителни способности – 1280 на 1024 и 640 на 480 пиксела.
В регистратора е вграден софтуерен сензор за движение. Той ще записва видео, само ако нещо пред камерата се движи. Това се прави с цел да се пести памет и заряд на батерията. За да съхранявате записите си трябва да набавите карта памет microSD. Тя не трябва да е с капацитет над 32 гигабайта. Отделните видеофайлове може да са с дължина 2,5 или 15 минути, по избор.
В комплекта са поставени два адаптера за зареждане – стандартен и за автомобил.

Включени аксесоари в комплекта с камерата:
Инструкция за употреба; Стойка; USB кабел; Адаптер за зареждане за автомобил

Запис:
Може да записвате по два начина:
Посредством вградената литиево-йонна батерия на устройството, когато поставите вашата автомобилна камера в превозното средство и натиснете ключа за включване /11/ и задържите за около три секунди. Изключването става по аналогичен начин, чрез натискане и задържане за три секунди на същият ключ. Зареждането от своя страна на батерията, става чрез USB кабела или адаптера за зареждане в автомобил. Докато зарежда, индикатора свети в червено, след това угасва, когато батерията е пълна.
Другият метод, по който можете да правите видео запис е посредством двигателя на автомобила. Камерата се поставя в гнездото на запалката на автомобила и докато автомобила върви /двигателя работи/, камерата работи и прави запис. Съответно, когато двигателя спре, спира и камерата.

По подразбиране, автомобилната камера се установява в режим на видеозапис, когато се включи в самото начало, светлинните индикатори мигат и показват, че се прави запис. Записаните файлове биват съхранени в SD/MMC картата, която се намира в специалния слот. За да спрете видео записа трябва или да натиснете бутона за запис 12 или да изключите двигателя на автомобила, т.е. да спрете колата. Индикатора спира да мига.

За да направите снимка, трябва първо да влезете в съответния режим. За целта включете вашата автомобилна камера и натиснете бутона за режимите 17, за да влезете в режим за правене на снимки. След това просто натиснете бутона SNAP 12 и вече имате снимка.

Преглед и изтриване:
Включете устройството и натиснете бутона 17 два пъти, за да влезете в режим на преглед, след това бутона Up 16 или Down 15, за да изберете желаният от вас файл за преглед. Ако е видео файл, може да го пускате или спирате посредством бутона бутона REC. Ако искате да го изтриете, натиснете бутона за влизането в менюто 14, за да влезете в режим на изтриване, и после изберете Single All или Select посредством бутона REC или Up/Down. След това потвърждавате своето действие с бутона REC.

Настройка на функциите:
Включете камерата и натиснете бутона Menu под видео режима или режима за правене на снимки, за да влезете в интерфейса за настройка на устройството. Потвърдете действието си с бутона REC и изберете посредством бутоните Up/Down за последващите настройки. Натиснете отново бутона Menu, за да излезете от настройките след като сте приключили с действията.

Видео режим настройки:
1.Размер: Имате възможност да избирате измежду три вида размер на видео файла: 1280х960, 720х480, 640х480 пиксела.

2. Време: Имате възможност да избирате измежду три начина на визуализиране на времето на запис на видеото: Без дата/само дата/дата и време

3. Детектор на движение: Може да избирате да се стартира ли детектора на движение или не. Когато изберете да се задейства детектора на движение, при преминаване на някой пред камерата, тя автоматично се задейства и започва да снима.
4. Аудио запис: Можете да изберете дали да е включен или не.
5. Време на записа: Може да изберете измежду три опции за време на записа, преди автоматично да се съхрани записаната секция. Могат да бъдат 2, 5 или 15 минути.

Режим на правене на снимки:
1.Размер на снимката: 1.3 М/VGA

Режим настройки:
Дали ще сте във Видео режим или в режим за правене на снимки, натиснете два пъти бутона Menu два пъти, за да влезете в интерфейса за настройване на опциите на камерата.

1. Формат: Изберете, ако искате да форматирате SD картата.
2. Език: Изберете, ако искате да промените текущият език /Английски, Руски, Китайски, Японски/
3. Ресет на системата: Изберете ресет
4. Честота на осветлението: 50/60 Hz

USB режим:
За да прехвърлите записаните файлове от паметта на вашата камера на своя компютър, свържете единия край на USB кабела от този комплект, а другия край със слота на вашият компютър. Вашият компютър ще разпознае устройството като преносима памет, а файлът ще може да намерите в Removable disc/DCIM/100DSCIM. Сега имате възможност да свалите файла на вашият компютър.


Все още няма коментари за този продукт

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
Ултратънък видеорегистратор / ST954
Видео формат : AVI Компресия : M-JPEG Резолюция видео : 1920х1080, 1440х1080, 1280х720, 848х480, 640х480 Формат на снимките : JPEG......

Цена: 88.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Автомобилна камера с карта памет - ST660
Ако търсите миниатюрна камера, която може да съхранява до 32 гигабайта памет, този модел е за Вас. Можете да......

Цена: 110.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Видеорегистратор FullHD - ST362
Ако се чудите какво е видеорегистратор от висок клас, ето тва е той. Той разполага с възможност за заснемане......

Цена: 76.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2018   Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg