Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

Рекордер за автомобил с две камери / ST63Снимки на продукта

Рекордер за автомобил с две камери / ST63 Рекордер за автомобил с две камери / ST63 Рекордер за автомобил с две камери / ST63

Рекордер за автомобил с две камери / ST63

Цена: 94.80 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

5.0/5 (1 гласа)
Брой:
0 0
Няма наличност

Това е рекордер с две камери, специално създаден да запише, както маршрута, по който карате, така и обстановката в самото превозно средство. Много голяма помощ за учебни и рали автомобили.

Заради своята голяма свобода на движение, двете камери, а с тях и вие, като наблюдател, могат да обхванат максимално голям диапазон, както от пътя, така и от автомобила. И двете камери разполагат с четири инфрачервени диода, който ви позволяват да снимате и през нощта – така няма да има скрито-покрито, а също така ще си осигурите безопасно каране.

Всеки запис бива съхраняван на microSD карта, чийто капацитет е до 32 GB. След като паметта бъде запълнена, камерата автоматично започва да трие най-старите файлове, за да запише върху тях новите.

Аудио-видео файловете, които ще получите като краен резултат ще са във формат AVI и с резолюция от 1280х480 пиксела. Снимки получавате в стандартния JPG формат с резолюция от 2560х1920. И двата вида файлове могат веднага да се възпроизведат на малкия дисплей, който ще ви е ценен помощник при подбора на видео.

Освен камерата, в комплекта ще намерите още вакумна стойка, USB кабел и зарядно за запалката на автомобила.

Благодарим ви, че избрахте този продукт. Това е автомобилна камера, която разполага с две камери, позволяващи на шофьора да вижда какво се случва, както на пътя, така и в купето на автомобила. Преди да започнете да го използвате, моля внимателно прочетете тази инструкция.

Опции:

1.Двойни лещи, позволяващи видеонаблюдение едновременно на пътя и вътре в купето.

2.С възможност на нощно наблюдение и снимане.

3.Лява и дясна леща с възможност за завъртане на 180 градуса.

4.Дисплей с възможност за завъртане на 270 градуса.

5.Ъгъл на заснимане – 120 градуса.

6.Автоматичен запис, а също и цикличен /повтарящ се/ запис

7.Поддръжка на 6 езика: Английски, Руски, Китайски, Корейски, Виетнамски.

Операции:

1. Включване:

Ръчно:
Натиснете и задръжте за няколко секунди бутона вкл./изкл., докато зелената светлина не започне да мига. Това означава, че в момента се осъществява аудио-видео запис.

Автоматичен запис:
За да снима камерата автоматично видео на определен период, трябва да направите някои настройки. Включете камерата към запалката на автомобила /двигателя трябва да работи/. Зелената светлина започва да мига и това означава, че в момента се записва аудио-видео файл.
Ако няма карта-памет в слота на камерата, то на дисплея ще се изпише „error”.

2. Изключване:

За да изключите вашата камера, просто отново натиснете бутона вкл./изкл., задръжте за две секунди и отпуснете.

3. Запис видео:
Натиснете веднъж бутона вкл./изкл.; зеленият индикатор ще започне да мига. След това натиснете бутона REC/SNAP и го отпуснете, за да запишете файла. Зеленият индикатор светва постоянно. Натиснете и отпуснете отново бутона, за да запишете ново видео.

4. Снимки:
В режим на готовност натиснете бутона MODE, след което натиснете и отпуснете бутона REC/SNAP, за да направите вашата снимка. Зеленият индикатор започва да мига, устройството е записало успешно вашата снимка.
5.Преглед и изтриване:

Преглед:

В режим на готовност, натиснете и отпуснете бутона MODE два пъти; след което натиснете съответно бутона UP или DOWN, за да изберете файла, който искате да прегледате. Натиснете бутона REC/SNAP, за да стартирате прегледа.

Изтриване файл:
В режим на готовност, натиснете и отпуснете бутона MODE два пъти; след което натиснете съответно бутона UP или DOWN, за да изберете файла, който искате да изтриете. Натиснете и отпуснете бутона MENU и натиснете, за да изберете CANCEL или GIVE UP. След което натиснете бутона REC/SNAP, за да потвърдите действието си.

6. Нощно снимане:

Лещите могат автоматично да настройват нужната им светлина за работа, така например, ако се смрачи камерата автоматично ще си включи вградената светлина, за да направи качествен запис и на тъмно. Съответно след като има достатъчно естествена, външна светлина, вградената сама се изключва.

7. Превключване на двете различни лещи:

За да превключите на която и да е от двете лещи, на която предпочитате да снимате е нужно:
В режим на готовност или видео режима, натиснете бутона UP, за да превключите към предпочитаната за запис леща. По подразбиране устройството включва и двете лещи едновременно. Натиснете и отпуснете бутона UP един път и ще включите лявата леща, при повторно натискане се активира дясната, а при три натискания – записват и двете лещи едновременно.

8. Завъртане на лещите:

В режим на готовност, натиснете бутона DOWN, за да смените дали видео или снимка ще се покаже на дисплея.

Меню ресет

В режим на готовност, натиснете бутона MENU, за да влезете в страницата на менюто, след което изберете UP или DOWN, за да изберете нужната ви тема. Натиснете бутона REC/SNAP, за да потвърдите избора си. Натиснете UP или DOWN, за да изберете спецификацията, която ви е необходима да използвате, натиснете бутона REC/SNAP, за да потвърдите избора. Натиснете бутона MENU, за да излезете от него.

Все още няма коментари за този продукт

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
Регистратор E-PRANCE FullHD / ST654
Видеорегистратор с FullHD резолюция, който можете да записвате маршрута на Вашия автомобил. Дисплей : 2.7 инчов......

Цена: 98.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Широкоъгълен fullHD регистратор / ST953
Видео формат : AVI Резолюция видео : 1920х1080, 1440х1080, 1280х720, 848х480, 640х480 Формат на снимките : JPEG Резолюция снимки :......

Цена: 74.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
Видеорегистратор с 2.5
Видео резолюция : 1280х720 Снимки : 1.3МР Дисплей : 2,5 инча Диоди : 6 инфрачервени Памет : SD карта до 32 GB Батерия :......

Цена: 34.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2018   Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg