Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Детектори за камери и подслушватели пазят уединението ни

0.0/5 (1 гласа)

В днешно време човек особено много държи на своята уединеност, като се има предвид какви досадници има, които просто се чувстват длъжни да уведомят света, че съществуват и всички едва ли не са длъжни да знаят това и да им обръщат внимание. И не това е най-лошото, а факта, че такива хора могат да нанесат сериозни вреди със своето поведение на вас или близките ви. Като например да направят всичко възможно да научават това, което правите. Даже и у дома. Ето защо, ако се чувствате следени или подслушвани може би е време да предприемете някои мерки. Като например да се снабдите със средство, което вместо вас ще провери всяко кътче или ъгълчер у дома или в друга стая, за да разбере дали не сте се превърнали в мишена.

 

А такова средство е детектор за скрити камери и подслушватели. То, както и въпросните джаджи работи на определена радио честота. И когато работи на същата честота, на която и камерата например, тогава детектора започва да писука и можете да откриете вашият шпионин. За да работите с един такъв детектор, трябва само да го настроите на желаната честота и така включен с него да обиколите навсякъде. Много често детекторите работят в дадени диапазони. Така могат да обхванат много повече честоти, за да бъдат сравнително ефикасни.

Това ще ви помогне да направите своя дом действително своя крепост и веднъж завинаги да се отървете от досадниците и интригантите, които не могат да дишат без да разберат какво са правили всичките им познати през деня.  


Дата: 27.09.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.