Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Ефективно действие на скрита камера

0.0/5 (1 гласа)

Има много хора, на които не може да се има вяра. И като цяло много от тях правят впечатление на доверени. Докато не се опарим. Ако вече ви се е случвало, вероятно ще искате да сте по-подготвени следващия път. И вероятно ще се огледате за нещо, което да ви предоставя възможност за направа на снимки или видео. Нещо, което да не се вижда, да не привлича вниманието, но пък да върши чудесна работа. Като една скрита камера например.

Този вид камери с право се наричат скрити – те се малки камери, монтирани в най-обикновени вещи или предмети, които често биват използвани, за да се провери нечия лоялност. Или пък да се опази нечия собственост. Има най-различни видове скрита камера – в химикалка, закачалка, очила, шапка, колан, часовници, елка, мишка за компютър, уеб камера, флашки и какво ли още не. За всеки по нещичко в зависимост от мястото, което иска да охранява и наблюдава.

А самите места, на които може да се постави скрита камера са много. На практика всяка една повърхност в дома или фирмата, може да бъдат оборудвани с такива камери, ако държите по един особен параноичен начин, да контролирате всеки и всичко. Даже и пред самата машина или компютър на вашия служител, може да се мъдри маскирана скрита камера. На практика – нищо работа. Дискретността им е пословична и няма да има проблеми от тази гледна точка. По коридорите на вашата фирма или офис също може да се доверите на тези камери, макар че вероятно там ще има и по-големи техни събратя, но все пак допълнителната надеждност и сигурност никога не са излишни.

В дома е същото. Дали ще искате да следите близките си или да наблюдавате от разстояние остаряващите си вече родители, до които нямате ежедневен достъп, не е много важно. Важното е, че с тези камери всяка една ваша задача, всяко желание и нужда, могат да бъдат задоволени по един ефективен, дискретен и много ефикасен начин.  


Дата: 10.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.