Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Голямата практичност на малките шпионски камери

0.0/5 (1 гласа)

В случай, че искате да направите потайни, но нужни ви снимки или видеоклип, за да видите кой какво прави, то е добре да обърнете поглед към онези малки джаджи, които вече може да намерим във всеки себеуважащ себе си магазин за технически средства. Става въпрос за мини скрити камери. И колкото по-мини са, толкова по-висококачествени. Може да смятате, че малкият размер ги прави неефективни, но истината е, че именно този малък размер ще ви спечели много истини.

Ако например искате да знаете какво се случва у дома, то вместо да се измъчвате от мисли за изневери и подобни, просто оставете една скрита химикал камера сред останалите и отивайте спокойно в командировка или на работа. След като се върнете, вашата “шпионка” ще е записала всичко, което се е случило във ваше отсъствие, и вие спокойно ще можете да го прегледате. И да разберете дали в действителност имате поводи за съмнения и за тревоги или просто сте станали жертва на поредният тежък ден, мислейки с разни лоши неща.

Скрита шпионска камера може да е полезна и когато се налага да наблюдавате по-често възрастните си роднини. С нейна помощ ще виждате какво се случва, но те няма да я виждат и да се дразнят допълнително. Всички знаем, че в даден момент възрастните хора се превръщат в малки деца – искат да бъдат самостоятелни макар да виждат, че вече не могат и се сърдят, ако твърде ги наблюдаваме какво вършат. И за да не ви тежат на съвестта, това е един компромисен вариант – те не виждат и смятат, че с сами, а в същото време вие виждате всичко.

Камера химикалка или друга малка шпионска камера може да използвате и като средство да запечатате вашите най-ценни спомени – от почивка, кръщене, сватба, спортно мероприятие или подобно. Дали сте на почивка или на разходка, една камера винаги е добре дошла, за да запечата ценни мигове между вас и вашите близки, приятели и роднини. 


Дата: 02.08.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.