Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Искате нещо надеждно и малко? Вижте какво ви трябва

0.0/5 (1 гласа)

Всеки иска да се чувства в сигурност в своя дом, даже и да не притежава кой знае колко скъпоценности или важни неща, технка или нещо, което да може да се продаде. Все пак домът е нашата крепост, нещо интимно, в което чужди хора нямат място и всяко нахлуване е един вид вмешателство в този интимен свят и крепост. Във вашия свят чужди хора нямат място. И дори и да не са ви откраднали нещо, самият факт, че са влезли там е достатъчно да ви накара да се почувствате зле.

 

 

 

 

 

Но нужно ли е тогава да похарчим луди пари само, за да видим, че охраната не е съвсем надеждна? Не, разбира се. И за целта няма да се налага да давате луди пари за физическа охрана всеки месец. Вложете една скромна сума еднократно в техника с малки размери, но големи възможности. Например скритите камери. Те са най-различни видове и модели, но общото между тях е, че работят горе долу по един и същи начин, и позволяват да правите качествени клипове. И снимки. Освен това новите модели разполагат и с детектор на движение. Което значи, че камерата може да бъде програмирана кога точно да започне да снима. А това е ценна опция, която позволява да спестите място и захранване.

Друг начин да опазите дома си или поне да разберете дали не говорят зад гърба ви са подслушвателите. Те са вид устройства, които предават аудио сигнала, в реално време, като ако е включен детектор директно звънят или пращат смс на вашия телефонен номер, за да ги наберете и да слушате разговора.

Тези и много други малки устройства за охрана и видеонаблюдение ще можете да намерите в много онлайн магазини за техника, предлагащи на своите клиенти разнообразие от техника, която да помага, пази и дава надежда.  


Дата: 28.10.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.