Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Къде може да използваме скрити камери и подслушвателни устройства?

0.0/5 (1 гласа)

 Малките и много практични технически средства, известни ни като скрити камери и подслушвателни устройства, могат да бъдат използвани на много и най-различни места. Те са универсални поради факта, че могат да бъдат поставени навсякъде и да бъдат средства за разкрития на нечии тайни или просто средства за дискретен контрол, когато не искате някой близък човек да се чувства, като в Биг Брадър, но държите да го виждате. В повечето случаи, това се отнася за децата.

Да кажем, че вашето дете се прибира и стои известно време у дома само. Едва ли повечето родители ще си сложат скрити камери, само че вие нямате особено доверие на малкия разбойник. Макар да обещава да си пише домашните и тогава да излезе, обикновено прави точно обратното. И за да не се налага да се обаждате през 15 минути, за да проверявате какво става, просто поставяте една IP скрита камера, която ще ви покаже какво се случва в реално време. После само се обаждате, за да смъмрите, ако трябва. И ставате свидетел на това колко учудено е детето, че сте го видели. Естествено може да поставите такава камера и като средство, с което да наблюдавате дали близките ви са в безопасност. Или дали нямат нужда от помощ.

Хората остаряват и това е неизбежно. Случва се след прекарано тежко заболяване, майка или баща, баба или дядо, да имат нужда от асистент. Но за да им станете самите вие такъв, ще трябва да напуснете работа. А малко хора могат да си позволят да не работят днес. Ето защо, ако вашият близък се обслужва сам, но има нужда все пак от наблюдение, то една камера ще свърши чудесна работа. Може да гледате дали и от какво има нужда. А и дори да сте наели човек за да го гледа, пак е добра идея да упражнявате контрол – в много случаи възрастните хора са като малките деца – безпомощни и търсещи внимание.

Колкото до практичните подслушвателни устройства, те могат да бъдат монтираи на всяко място, което държите да знаете дали някой не посещава, докато сте на работа например. Съмнителна персона, която посещава половинката или пък забранени визити на детето, подслушвателя, може да ви разкрие всичко това дали действитлено се случва или само подозирате. Не оставяйте сигурността на своя дом, семейство, близки, а и вашето собствено спокойствие на произвола на съдбата.  


Дата: 25.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.