Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Как да изберем подходящата скрита камера за нашите професионални ориентация?

5.0/5 (1 гласа)

Една скрита камера е чудесна алтернатива на големите охранителни системи и най-вече на физическата охрана. За разлика от последните, тя е далеч по-евтина, а освен това е и по-безпристрастна от човека, заради това, че все пак става въпрос за техника. И докато вашият охранител може и да скрие някои факти, то камерата стига да има ток, винаги ще ви покаже това, което си е в действителност.

Как обаче да изберем камера? Все пак не всяка е подходяща за такава дейност. Преди всичко, трябва да си изясните за какво ще ползвате въпросният записващ уред. Ако искате да подсигурите бизнеса си, големият си търговски обект или офис, то ви трябват охранителни скрити камери, които се срещат в комплект с приемник. Те са свързани помежду си именно посредством приемника, който ви предава в реално време картина или пък може да запишете на него случилото се. В такива системи ще можете да гледате картина от всяка камера, картина в картината или пък да гледате точно определена картина. Всяка една от камерите можете да монтирате на различни места из обекта, а после само да се облегнете назад и да наблюавате.

От друга страна, ако държите да наблюдавате дома си, камерата, която може да изберете, би било добре да е под формата на предмет от ежедневието, който може да се срещне във всеки дом. Никой не би се усъмнил в такива предмети, като огледало, картина, часовници, химикалка, уеб камера, пепелник, дистанционното от автомобила или ключодържателя за дома, закачалката в коридора или пък плюшеното мече на детето. Всички тези предмети си имат своето място в повечето средностатистически домове, така че може спокойно, без да се притеснявате да поставите една такава “охрана” на дома си.

След като сте се ориентирали за къде ви трябва скрита камера, остава само да подберете точния модел за дадена стая. Или офис. А това не е толкова трудно. Например за дневната може да се спрете на часовник или картина – и двете намират идеалното си място точно в стаята, в която обикновено се намират гостите ни.

За спалнята една забравена запалка или химикалка, колан или копче също може да е чудесен избор. Там все пак са ни личните вещи, защо пък да няма такива предмети? Тези и още много предмети с камери ще ви помогне да се почувстваме по-сигурни и уютни, по-надеждни и в безопасност.  


Дата: 28.08.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.