Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Как да работим с една висококачествена скрита мини камера?

0.0/5 (1 гласа)

Различните видове мини камери може да ни свършат множество и най-добра работа. В зависимост от това къде се намира тази камера, може да си направите сметка дали ще ви бъде полезна и ще ви свърши ефикасна работа. Работата с повечето мини камери е много лесна и бързо се свиква с нея. Ето защо няма да имате нужда от специални инструкции, за да работите качествено.

Ако се питате как може да стане това, ето няколко кратки стъпки, с които ще разкриете пълните възможности на камерата, без зависимост от това как точно изглежда. Като за начало, повечето мини камери притежават слот, в който да се постави флаш карта, играеща роля на допълнителна памет. Без карта няма да можете да правите записи. След това натискате копчето за включване и камерата се стартира.

След което от дистанционното натиснете копчето за вкл./изкл. и синият индикатор ще светне автоматично и ще остане за постоянно светнато. Камерата сега се намира в режим на изчакване. След това когато искате да направите снимка, на някой субект, просто използвайте дистанционното и натиснете копчето, ако има такова, с което да направите една снимка на близък или приятел, вършещ някаква компрометираща дейност. Или просто на детето, което се движи из стаята. Видео клип се снима отново, натискайки копчето от включеното дистанционно. В този случай манипулацията на вашата мини камера за видеонаблюдение и охрана е повече от лесна и разбираема – няма нужда от сложни термини, от големи инструкции за управление и изобщо всичко става за секунди. За да можете изцяло да се възползвате от възможностите на камерата.  


Дата: 12.08.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.