Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Какви грешки може да даде една скрита камера и как да процедураме?

0.0/5 (1 гласа)

Вашата скрита камера се държи странно, искате да я изключите, но не можете или пък тотално е забила и не можете да направите нищо? Не се притеснявайте, защото това автоматично не означава, че се е счупила или трябва да я върнете на магазина, от който сте я купили, за да я поправи или да ви я смени с нова. В даден момент и най-добрата електроника може да даде грешка, да не успее да си запише промените или просто кода на софтуера да не успее да се „разбере“ с хардуера. В този случай се получава въпросният срив на цялата система. И това, което се прави в такива случаи е просто да я изключите и включите отново. Ако имате скрита камера, с която сте правили видео и снимки, и в даден момент, когато сте решили просто да запечатате поредната снимка и камерата не е направила нищо, само ще трябва да натиснете продължително време копчето за вкл/изкл и да изчакате екранчето да угасне. След което спокойно може да си включите камерата отново и да продължите работата си. Ако не можете да спрете така камерата, тогава просто отворете мястото, където стои камерата и я отстранете. След това я сложете пак и включете. Не се притеснявайте, че може да й направите нещо, това е един от начините, по който ще успеете да помогнете на вашата скрита камера да се „опомни“.

В случай, че скритата камера пък сама угасне, докато си снимка или не иска да се включи, има няколко варианта. Или батерията се е изтощила и има нужда от незабавно включване към зарядното устройство и електрическата мрежа, или има вероятност нещо да се е случило със самата батерия. В последният случай, ако нямате допълнителна литиево-йонна батерия /някои камери се продават с две такива/, ще трябва да позвъните на търговеца, от който сте я взели да се разберете да му я върнете, за да се възползвате от гаранцията и ремонта за тяхна сметка. Друг вариант е да сте държали камерата на запрашено място и това да е причинило запушване с прах на важните компоненти от камерата. Ако може да се разглоби, направете го и я почистете от праха.

Това са най-често срещаните грешки в работата на една скрита камера, за която е добре да се грижите, за да не се стига до подобни развръзки.


Дата: 09.10.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.