Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Какво да сторим, за да се чувстваме в безопасност?

0.0/5 (1 гласа)

В опасните времена, в които живеем всеки държи да се чувства е безопасност и наистина да опровергае тезата, че „Моят дом е моята крепост“. И когато живеем в голям град, където и опасността е по-голяма, тогава няма начин просто да не се замислим над факта, че е нужно да направим нещо извънредно, за да предпазим собствеността и близките си от нечии посегателства. Естествено има редица охранителни къщи, откъдето можете да си наемете жива сила, която срещу месечен абонамент да охранява за вас надеждно. Но има и един човешки фактор, който понякога може да ви изиграе лоша шега.


Видеодомофон / ST512

Цена: 597.00лв.

Ето защо може би е по-добре да се обърнете към безпристрастността на техниката, която не прави грешки и определено не заспива. Освен ако няма ток. Но камерите например, ще запишат всяко движение, всяко действие на даден човек или група от хора, които правят нередни неща или мислят дори да ги направят, тъй като има скрити камери с детектор за движение и аудио запис. Така ще можете да запишете не само видео, но и звук. И да научите всичко, което ви трябва. Много са подходящи скритите камери за дискретен видеозапис на производствени помещения, офис администрации и всякакви подобни големи помещения, в които работят много хора и държите дискретно да ги наблюдавате, така че обаче да не предизвиквате излишно напрежение и притеснение с това.

Друго средство, което ще ви помогне да се чувствате в безопасност е подслушвателя, който поставен на определено място, ще ви предаде дума по дума определн разговор, когато чувствате, че има неща, които някой крие от вас.


Дата: 27.09.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.