Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Когато технологията застигне практичността

0.0/5 (1 гласа)

Хората открай време се стремят да намерят и вградят в своето ежедневие практични неща и уреди, които да използват навсякъде без да се притесняват, че трябва да ги носят или допълнително да се грижат за тях. Един такъв вид устройства са малките скрити камери. Те се отличават с малък размер и голямо качество. Макар да са така дребни, те могат да запишат всичко, което се случва и то в задоволително добро качество. Може да ги използвате като охранителни средства, като средство за забавни записи или просто като метод за записване на нещо, което после да ви е от голяма полза.

Тяхно голямо предимство е фактът, че често пъти са монтирани в съвсем обикновени наглед вещи, които никой не би заподозрял, че може да са нещо повече от това, което са. Ако например са в ключодържател, едва ли някой би се сетил да се вглежда. Просто ще можете да оставите уреда някъде на ключово място, откъдето да виждате всичко и ще си излезете. От там насетне мястото е подсигурено и никой няма и да подозира какво се крие зад малкия корпус.

Друг вид модерна технология са подслушвателите. Те също са малки, компактни и много мощни. Работят само с една сим карта, която ви предава сигнала и която е много практична. И с нейна помощ можете да чуете всичко случващо се в дома или на друго място, където се намира подслушвателя.

Заглушителите са тези, които пък ви осигуряват спокойствие, когато най-много ви трябва. Просто оставяте в стаята, в която смятате, че хората прекалено много говорят по телефона и го включвате. След време хората просто ще започнат да губят сигнал или обхват на мобилната мрежа. Това е, защото самия заглушител пречи на сигнала. Но това не значи, че телефона е развален. Просто за момента е блокиран.

Тези и много друти уреди могат да направят живота ви повече от интересен и практичен. Само трябва да се решите да ги използвате. 


Дата: 25.10.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.