Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Места и начини на приложение на различните скрити камери в дома

0.0/5 (1 гласа)

Една малка или няколко скрити камери може да имат многобройни приложения в дома или офиса. Поставени на правилното място, те ще ви позволят да бъдете винаги информирани за случващото се. Например, ако искате да знаете дали някой не се навърта около бюрото ви вкъщи и около домашния компютър, може да смените обикновената уеб камера със скрита такава, която прилича досущ на уеб, но има опцията снима и ако някой мине покрай нея.

Скрита камера пък в химикалка ще бъде идеалното шпионски средство за офиса ви, където се събират много хора и имате чувството, че някой като че ли ви е ровил в нещата. Просто я оставяте на режим детектор на движение и след това гледате видеозаписите.

Чудесен декор за вашият домашен интериор са красивите часовници. По възможност със скрити камери. Освен че ще си разчитате времето по тях и ще следите да не изтървете някоя среща, те ще ви бъдат и чудесен помощник в следенето на това кой какво прави докато ви няма у дома.

Със същата функция може да са стенните часовници или различните предмети, които приличат на нещо, което не са - детектори за дим, адаптер, зарядно и др.


Дата: 05.08.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.