Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Мини PC превръща телевизора в компютър от ново измерение

0.0/5 (1 гласа)

Искало ли ви се е някога да си стоите на дивана и в същото време да си сърфирате из Интернет само с дистанционното или безжична клавиатура? Тогава е време да се снабдите с нещо практично и много добро като изпълнение – miniPC. Тази машинка прилича на флашка и е точно толкова голяма. За да можете да работите с нея, просто трябва да я свържете към вашия телевизор посредством USB порта. Най-новите телевизори имат такъв, а по-старите модели може да използват преобразуватели на USB.

 

 

 

 

 

 

Веднъж включили го в телевизионния приемник, вие ще получите възможност да сърфирате точно като на обикновен компютър. Имате пълните функции по гледане на клипове в мрежата, както и работа в Интернет, с файлове и всичко, което правите на обикновен настолен компютър. С негова помощ ще можете да се забавлявате вие и вашите деца. И то на много по-голям монитор с по-голяма разделителна способност, като се имат предвид тези функции на вашия телевизор.

 

 

Добавяйки и една безжична клавиатура, ще можете да оперирате с всички функции на този миниатюрен компютър, закачен за телевизионния приемник. Направете си подарък на вас или на близък до вас човек за тематичен празник или някой специален повод. 


Дата: 21.10.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.