Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Най-малката скрита камера за най-добра работа

0.0/5 (1 гласа)

Най-малката скрита камера е тази, която се намира монтирана в едно обикновено копче от връхна дреха. Тя е толкова малка, че даже и най-наблюдателните не биха успели да видят какво има зад копчето и да забележат обектива й. Ето защо тя може да се постави на всяко едно място, за което може да се сетите. Притежава висока резолюция на снимане, което я прави идеална за всеки случай, при който се налага да направите видео клип или просто да направите обикновена снимка. Поставете в илика на някоя дреха и вече ще си имате висококачествена камера. 

 

За да я включите просто натискате и задържате няколко секунди копчето за тази цел, след което трябва да светне жълтият индикатор. След известно време той ще угасне и ще светне синият. Вашата камера е готова за работа. Изключването става по аналогичния начин.

Камерата разполага с възможност за преминаване от един в друг режим. За да преминете от един режим на друг, използвайте конвертора, който е в долния край на камерата. Натиснете с тънък и остър предмет. За да преминете във фото режим например, натиснете един път в режим на готовност. При включването си, устройството автоматично се установява във видео режим. Когато се прехвърляте от видео към фото режим, устройството автoматично запаметява в паметта, ако до този момент се правили видео запис.

Когато искате да направите снимка, просто от режима готовност за снимка, натиснете копчето за изключване един път, след което жълтият индикатор ще светне един път и ще угасне. Сега просто натиснете един път копчето и вашата снимка е готова. Лесно и качествено. Когато искате да прегледате направените записи, просто включете във вашия компютър и имате възможност да правите това, което правите с една обикновена флашка. Тези и още уникални опции ви предлага тази невероятна камера.

 


Дата: 31.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.