Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Най-невероятните шпионски предмети!

5.0/5 (1 гласа)

Във всеки един от нас се крие същността на детектив. Всеки иска да разбере нещо тайно, някоя клюка, понякога просто искаме да научим нещо от някой близък, който не споделя. Благодарение на модерната технология са се появили много шпионски джаджи, които да ни помогнат в този ни стремеж. Всичкото това оборудване не е просто измислено за някой филм за Джеймс Бонд, а е напълно реално и достъпно за вас. Няма значение дали искате да правите проучване за забавление или искате да разберете нещо важно, винаги има продукт, който да ви помогне в заниманието ви. Вече се намираме в 2015 година, време, в което трябва да сме в крак с всичко. Ето нашите любими продукти, които препоръчваме на всички шпиони ентусиасти!

 

Шпионски химикалки

 

Шпионските писалки са много полезни по няколко причини. Независимо дали сте на важна среща или искате да си запишете разговор с някой, вместо да си водите бележки, една шпионска писалка може да ви послужи много добре. Може да си запишете някое интервю или каквото пожелаете Писалките определено разполагат и с камера, която да може да записва картина, а не само звук.

 

Тези устройства са технически изпипани. Определено са нещото, което би ви помогнало във всяко шпионско разследване. Тайните агенти ще ви завиждат за вашето оборудване. Какво по-хубаво от това да имате писалка в джоба, която може да записва качествен звук и качествено видео в движение. Другото голямо предимство е, че цената на тези устройства не е никак висока.

 

Можете да използвате писалката открито или не. Някой би заподозрял, че се случва нещо, само ако вие сами му дадете знак, че записвате. Писалката е дебела, колкото всяка една обикновена химикалка, изглежда адски стилно, пише и като цяло ще накара всеки да си мисли, че просто сте си купили скъпа и красива химикалка. Писалките със скрити камери, които продаваме са произведени от най-качествените материали, за да е подсигурена всяка една функционалност.

 

Как работи всичко? Малката скрита камера се намира обикновено в горната част на химикалката. Направена е така, че да е незабележима за голо око. Закачвате химикалката на ризата си и вече може да записвате. По-модерните писалки имат софтуер, който изолира страничния шум, за да чувате на записа само най-важната информация. Обикновено е налична опция за правене и на видео, и на снимки. Разбира се, както при всяко едно устройство, с което се събират доказателства, на всеки файл има дата и час на записване. Можете да гледате всичко на компютъра или телевизора си, заради MJPG форматът на записване. Доста модели предлагат възможността за използване на слушалки за прослушване на записите в движение. Това е едно от най-добрите устройства за наблюдение в реално време.

 

Шпионски часовници

 

Шпионските часовници са точно в стил таен агент. Те са много функционални, но и наистина стилни. Те могат да помогнат във всяко едно разследване, а дори и ще е полезен в ежедневните ви приключения. Когато сме в движение е трудно да запомняме и записваме всичко, което ни се случва. Този часовник би помогнал във всяка една ситуация от този характер. Никой няма да разберете как записвате видео и звук като истински шпионин. Можете да се държите напълно естествено, като само ще трябва да насочвате деликатно камерата, за да снима това, което искате.

 

Всеки един часовник от този тип е умен и лесен за използване. Слагате го на ръката си, работи се само с няколко натискания, за да може да реагирате на момента при нужда от заснемане. Всички ще харесат новият ви стилен аксесоар, без да имат и най-малка представа какво се случва наистина. Часовниците се изработват, така че да са красиви и според новите модни тенденции.

 

Зад красивия външен вид се крият едни от най-модерните шпионски технологии. Камерата заснема видео с перфектна разделителна способност, може да съхранявате десетки гигабайти информация, може да снимате перфектни снимки, защото понякога видеото не е достатъчно подходящо. Всеки един файл е готов за директно запазване и преглеждане, благодарение на популярните формати за снимки и видео – AVI и JPEG.

С такъв часовник може да запишете тайно всяка една своя среща, но можете и просто да запишете своята лекция в университета, да си правите гласови бележки през деня и прочие. Дори вие няма да забележите камерата на часовника, защото тя е много умело позиционирана и прикрита. USB кабелът се свързва директно в часовника. Буксата е умело прикрита, за да не се види от никого – обикновено под формата на бутон.

Повечето от моделите, които предлагаме имат поддръжка на инфрачервена технология, която позволява записването на видео при пълна тъмнина, без допълнително осветление. Инфрачервените лъчи са невидими за човешкото око. Часовниците често са оборудвани с възможност за подводно използване.

 

Секретен шпионски телефон

 

Ако търсите своята нова шпионска джаджа, или пък дори нов телефон. То BlackBerry 9800 Spy Phone е идеалният избор за вас. Той разполага с напълно функционален тъч скрийн екран и клавиатура, функционира като нормален телефон, но разполага и с много функции, които ви позволява да следите децата си, старите си родители, като цяло всеки. Може да следите вашите служители, за които имате съмнения, че използват своя служебен телефон не по предназначение.

 

Можете да получите копие на текстовите съобщения, да слушате какво става на мястото, където е телефона – правят се записи, а може да стане и чрез обаждане. Функциите за шпионаж са безброй много. Целият нужен софтуер за наблюдение е наличен при покупката на телефона. Единственото, което трябва да направите е да изпратите няколко съобщения, чрез които да активирате желаните функции и да настроите получаването на информацията.

 

Всички приложения са скрити в операционната система. Така хората, които наблюдавате няма да знаят какво става. Без проблем ще следите изпратените и получените SMS-и, може да се обадите по всяко време на телефона, който безшумно ще вдигне, за да слушате какво става около него.

 

Ще получавате известие, когато телефонът се включи или когато SIM картата бъде сменена, за да знаете с кой мобилен номер е телефона. В някои случай ще можете да прослушвате и чуждите разговор. Определено имате пълен контрол над телефона.

Това е шпионското оборудване, от което имате нужда за всяко едно ваше любителско и професионално разследване. Определено с тези три категории продукти от Spytech.bg не само ще се почувствате като истински шпионин, но и ще се превърнете в такъв.

 


Дата: 04.03.2015 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.