Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Невероятни уреди за нашата сигурност

0.0/5 (1 гласа)

Нашата сигурност и защита може да бъдат подсигурени и без супермодерните и тежки камери, без компания, която да прати свои служители или пък без някой да ви се мъкне зад гърба. Бързо лесно и евтино – скрити камери и подобни джаджи. Да, точно така, не ви трябват големи уреди. Вместо това се доверете на нещо, което действително си струва. А какво по-качествено от малките технически средства за забавление и охрана.

Например скрити камери. Те са може би най-надеждното средство, което можете да ползвате като охрана. Малки и дискретни, камерките може да се монтират къде ли не – в дневната, спалнята, в кухнята, в автомобила и естествено, в офиса. С тяхна помощ ще разберете дали някой не върши нещо зад гърба ви, дали човекът, който сте наели си върши добре и съвестно работата, дали децата си пишат домашните, дали възрастните ви родители са добре и дали пък половинката не кръшка, докато ви няма. И всичко това само за някакви си стотина, че дори и по-малко, лева. Закачете закачалката в коридора, за да видите кой минава, монтирайте настолния часовник в дневната и излезте на разходка. След това ви остава само да гледате.

Други средства за охрана са подслушвателите. Те пък ще ви предадат само звук, но ще разберете, ако някой крои нещо зад гърба ви. Отново поставяйки ги на някое видно място, където да се предава добре звука, ще можете да слушате всичко.

Детекторите и заглушителите също са едно добро попълнение към всяка охранителна система. Заглушителите ще ви помогнат да получите тишината, която жадувате, а пък детекторите ще засекат, ако някой в собствения ви дом се прави на детектив. Разбира се това не включва и вас самите, които сте поставили вече толкова много джаджи. Детекторът особено ще ви даде надеждност и сигурност, от които може да имате нужда. И уединение. Защото вас също може да ви вземат на прицел хора, които искат да знаят какво се случва. А е добре човек да бъде защитен. За да не съжалява после.

 


Дата: 30.10.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.