Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Подслушвателите – номер едно в помощни средства за разкриване на престъпления

0.0/5 (1 гласа)

Различните видове подслушватели може да са много ефективни средства за предотвратяване на престъпления или просто действия от не особено морален характер спрямо друг човек, както и за постоянно наблюдание над малки деца и възрастни хора. Може да ви звучат като нещо неморално, но истината е, че тези уреди са чудесен начин да се защитите от нечии посегателства или просто да сте сигурни, че всичко е наред.

Как точно работят? Това е много лесна задача, с която всеки може да се справи. Просто първоначално ще трябва да поставите една сим карта, която не използвате в момента, но която работи. Предварително се махат всякакви пин кодове, за да може устройството самичко да се логне и вече си имате работещо подслушвателно устройство. Оттам нататък, когато искате да чуете нещо просто ще наберете сим картата и ще можете да слушате. Или пък ще активирате посредством команда-смс към устройството, гласовият детектор и ще сте спокойни, че когато се случи нещо съществено или някой започне да говори, ще получите съобщение на своя телефон, че в момента уреда се е включил и предава в реално време. Вие само набирате и слушате.

Повечето подслушватели имат обхват на слушане около 10-на до 15 метра. Това е напълно достатъчно, за да можете да доловите всичко, което ви интересува. Ако например сте поставили подслушвател в детската стая, то този обхват е напълно достатъчен, ако сте наели детегледачка да знаете какво става в помещението. Същото важи и при нужда от наслушване или наблюдение на възрастните родители, до които не можете непрестанно да бъдете.  


Дата: 09.09.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.