Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Различни IP камери – една цел

0.0/5 (1 гласа)

IP камерите са много удобни средства за видеонаблюдение по простата причина, че когато искаме да защитим дома си от навлеци и направо крадци, то ние можем да монтираме точно такава камера. Тя ще ни даде пълна информация за всичко, което се случва и то в реално време. Направете една своя собствена охранителна система.

За да стане това просто монтирайте една IP камера на ключово място и докато сте някъде на друго място – в дома си или пък в командировка, на почивка или подобно, ще можете да наблюдавате какво става. Това може да се случи благодарение на факта, че камерата поддържа различни стандартни интернет протоколи. Те помагат на камерата да се свърже с Интернет , а оттам и с вас, като вие с потребителско име и парола, може да влезете в сървъра, в който се е свързала камерата и да наблюдавате в реално време, да правите записи на сървъра, да контролирате камерата, като я въртите надолу, нагоре, настрани и подобни. Може да увеличавате образа или да го намалявате, можете да гледате картина в картината на девет различни прозорчета, различни моменти от мястото, което наблюдавате.

И още много неща. Като цяло може да се каже, че IP камерите са най-добрите средства за наблюдение, дори тайно такова, защото има някои модели от тези камери, които са монтирни в обикновени предмети. Тогава вече наблюдението става скрито, а вие няма нужда се чувствате зле, като се има предвид, колко лоши хора може да решат да навредят на вас или вашие любими хора. Замислете се за малкото си детео, което сте принудени да оставите на бавачката и ще разберете много неща.

Има IP камери под формата на димен датчик, такива които си изглеждат като камери, а даже и такива в необичайно малки размери. И всички те имат една ясна цел – да ви помогнат да сте винаги добре информирани, а вашето семейство – добре защитено.


Дата: 04.11.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.