Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

Безжична клавиатура с TouchPad ST2227Снимки на продукта

Безжична клавиатура с TouchPad Безжична клавиатура с TouchPad Безжична клавиатура с TouchPad
Безжична клавиатура с TouchPad Безжична клавиатура с TouchPad

Безжична клавиатура с TouchPad

Цена: 38.80 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

0.0/5 (0 гласа)
Брой:
0 0
Няма наличност

Клавиатурата е безжична и лесно управлява телевизор или компютър, стига те да могат да работят на диапазона от 2,4 гигахерца. Освен със стандартните QWERTY подредени бутони, Вие разполагате с бутони за бърз достъп до различни услуги. За Ваше удобство на клавиатурата е поставен и тъчпад. Размерите на клавиатурата са 14,7 на 9,7 на 1,9 милиметра. Теглото и е 110 грама. Обхватът, при който може да се работи е 10 метра. Батерията се презарежда. За да не се изтощава тя бързо, в клавиатурата е вградена режим спане. Когато клавиатурата заспи ще натиснете произволен бутон, за да я активирате.

Представяме ви едно практично устройство, което ще ви помогне в командата на вашите електронни мобилни устройства: смартфони, мобилни телефони, iPod, iPad, XBOX и други.

Тъчпад: Това устройство има възможност да се използва с функцията тъчпад, която предлага един вид вградена мишка под формата на колело или Fn в средата на устройството, по подобие на лаптопите. Лесна манипулация и достигане до всички функции на устройството, към което е прикачена клавиатурата с функцията тъчпад. Свързване с приемника: Извадете приемника и го включете в USB порта на даденото устройство. След което обърнете ключето на ON. Така клавиатурата ще получи сигнал от приемника и ще работи по всяко време. Функция за автоматично заспиване и събуждане: С цел по-голямо удобство на потребителя, а и защита на устройството от неправомерни действия, клавиатурата разполага с автоматична функция за заспиване и събуждане. Ако дълго време не се засича никаква активност на самата клавиатура, тя ще влезе в състояние на автоматично заспиване. От което потребителя може да я извади, като натисне което и да е нейно копче. Изключване на клавиатурата след употреба: След като сте си свършили работата с клавиатурата, можете да я изключите, като предварително обърнете ключето на OFF на приемника. След това извадете приемника от USB порта на устройството.

Все още няма коментари за този продукт

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
Air mouse и безжичнa мини клавиатура RC11

Безжичните клавиатури са много полезно и практично техническо средство. Удобни, леки и прилягащи в......

Стара цена:  лв.
Нова цена: 68.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
UHOST Mini PC
Това е мини компютър, който е предназначен за пускане в телевизор. Той е оборудван с процесор Cortex A8 с работна......
Стара цена:  лв.
Нова цена: 138.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2020  Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg