Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Коя е най-добрата скрита камера, която мога да избера?

0.0/5 (1 гласа)

Според това какви точно действия държите да извършите с вашата скрита камера, може и да прецените коя точно е най-добрата за вас. Една скрита камера преди всичко не бива да се забелязва. Тя и затова е скрита, защото иначе не би имало никаква полза от нея. А днес изобретателността на производителите е голяма, имаща за цел да задоволи търсенето на клиентите, чието въображение е неограничено, рисуващо картини с интриги, крадци, изневеряващи партньори и какво ли още не. Всъщност това не са съвсем само картини от нашето въображение. Всички сме чели и гледали криминалната хроника и ни е напълно ясно какво може да се свърши, когато човек има за цел да ни навреди.

За да не стигаме до там, че хиляди пъти да съжаляваме за това, което не сме направили, е една добра идея да действате профилактично. Просто се снабдете с техническо средство, което ще ви помогне да предотвратите нечий план за лишаването ви от ценните ви вещи. Или пък от ценното внимание на половинката. В този ред на мисли една скрита камера, която изглежда като абсолютно обикновена вещ, срещаща се във всеки дом, ще помогне да сте наясно с нещата, които се случват у вас. Подобна полезна вещ може да е настолен часовник, който изглежда стилен и който има всички нормални функции на обикновен часовник. С изключение на скритата камера в него, която записва с високо качество. Стартираща се от детектор за движение. Така няма да се налага да я оставяте цял ден включена и да рискувате да се изтощи батерията твърде скоро. Ще запишете само най-необходимото.

Друга скрита камера, която може да е вашата такава, е монтирана в огледало или ръчен часовник. И двете може да имат отново детектор на движение, а огледалото дори може да разполага с постоянно захранване. Така ще имате ток по всяко време, когато искате да запишете нещо важно. Освен това ръчният часовник със скрита камера е идеалното средство за оригинален подарък на представител на силния пол. Всички знаем колко е трудно да подариш нещо, което да се хареса не един мъж. Ако техниката е неговата страст, може би това е подходящият подарък за него. И точка във ваша полза.


Дата: 29.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.