Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Камера в ключодържател – хит на пазара !

5.0/5 (1 гласа)
Скритите камери представляват голям интерес, не само за професионалистите, но и за любителите на шпионажа. Дигизирани като най – обикновени предмети, скритите камери, проникват там където ние не можем, разкриват умело пазени тайни, достигат до секретна информация и спомагат за разобличаването на измами.
Сред най – търсените шпионски джаджи на пазара в момента са ключодържателите с вградена камера. Тази новост в шпионската техника е на достъпна цена, което я прави още по - желан продукт. Особено практично и ефективно решение, ако желаем да следим децата или партньора си. Изненадайте ги с красив ключодържател, с незабележимо поставена камера, който да носят навсякъде със себе си и да Ви държат информирани къде се намират и как уплътняват времето си.
Миниатюрната камерка в ключодържателя позволява да се записват видео файловете в универсалният AVI формат, който всички операционни системи и плеъри могат да  възпроизвеждат. Освен видео запис, можете да правите и снимки с резолюция 1280х960 или 1280х1024 пиксела. Параметрите на камерата варират в зависимост от модела, но са в рамките на тези цифри. Макар и с дребни размери, тази джаджа е оборудвана освен с камера и с микрофон, с USB порт, копче за включване и изключване и светлинен индикатор. Камерата се зарежда с  USB или зарядно, което представлява малко неудобство, ако не се виждате често с човека, който сте решили да шпионирате. Ако, обаче поддържате контакт или още по- добре живеете под един покрив, с получателя на този скъп подарък, без проблем можете да зареждате шпионската джаджа, тъй като зареждането не отнема много време, около 2 часа. За да запишете видео или да направите снимки трябва да натиснете продължително бутона за запис и след като индикатора премигне 3 пъти, записа започва.
Предимството на този тип скрити камери са няколко. Първо, изключително лесно се работи с тази техника. Не се изискват специални настройки или някакви задълбочени познания, просто се задържа бутона за запис. На второ място, ключодържателят е вещ, която се намира там където и притежателя, което означава, че където и да иде и каквото и да прави, собственика на ключодържателя ще го носи със себе си навсякъде. На трето място, изключително малък и компактен, този ключодържател със скрита камера, улеснява процеса на следене и подслушване. Освен всичко останало, ултра - малката камера е напълно незабележима. На последно място, но не и по важност, продуктът се отличава със съвършена изработка и високо качество на много изгодна цена.
Ако и Вие имате нужда от средство за шпионаж, не се колебайте да изпитате ефективността на тази джаджа. Хит на пазара, този продукт е на първо място по продажби, доказателство за ефективността му. Интересът към ключодържателя е напълно обясним – малко, мощно и досъпно средство, с което постигате желания резултат, без да се занимавате със сложни техники и да се чудите къде да поставите камерата, така че да не изпуска от поглед обекта на шпионаж.
Всеки специализиран магазин предлага този продукт, можете да се сдобиете с него изключително лесно и да увенчаете с успех разузнаването. Практиката на шпионажа изисква голяма дискретност, а с този ключодържател, поверителността е гарантирана.

Дата: 26.09.2014 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.