Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Видове надеждни подслушвателни устройства

0.0/5 (1 гласа)

Разнообразните подслушвателни устройства могат да бъдат много полезни за всеки. Не си мислете, че тяхната цел е типично неморална, заради това, че се поставя някъде тайно, включва се и се слуша какво става. Т.е. хората, които са подслушвани нямат никакво уединение и всеки може да ги подслушва. Истината е, че различните подслушвателни устройства могат да бъдат използвани и по доста практична причина, която невинаги включва неправилно ровене в нечий личен живот.

Според това каква е точно вашата цел може и да изберете подходящото подслушвателно устройство. Един от най-предпочитаните модели е подслишвател, който използва мобилната мрежа за своята работа. Той в повечето случаи представлява една малка правоъгълна кутийка. В едната й част има отвор за сим карта. Въпросната сим карта не бива да има пин код. Поставя се в този отвор, след което вече може да се включи и да се работи с подслушвателя. Сим картата се свързва с мобилната мрежа и така предава разговора, който се води около джаджата до предварително зададен номер. Един вид целия подслушвател се превръща в мобилен телефон, който звъни на друг. Със сензорът, който засича глас и така се включва, този вид подслушватели са идеалното средство за запис само на най-важните разговори.

Друг вид подслушватели са тези, които се поставят в потока на телефонната линия и си имат приемник, което ги прави чудесен начин да се използват и за телефонен секретар, и за начин да разберем нещо важно, което ни засяга пряко или косвено.

Каквото и да си говорим има случаи, в които просто някои хора трябва да бъдат контролирани. В противен случай съмнението може да ви изяде и преди всичко да ви превърне в роби на не така приятните чувства като ревност и раздразнение. Ето защо има моменти, когато подслушването може да се оправдае.

 


Дата: 14.08.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.