Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!Можете ли напълно да се доверите на своите работници? Изглеждат ли те подозрително, когато вие влезете в работната стая? Забелязвали ли сте разни неща да изчезват без обяснение, и съвсем случайно никой да не знае какво може да се е случило? Проучванията показват, че много работодатели си нямат никакво понятие от това как работниците им се държат при отсъствието на ръководна ръка. Това може да доведе до сериозни проблеми с продуктивността, та дори неефективност на производството. Можете да наблюдавате своите работници, за да сте винаги уверени, че бизнесът е на първо място за тях в работното време.

Знаете ли, че близо 60% от работещите на компютър признават, че посещават много уеб сайтове, които не са свързани с работата им, и то в работно време. Можете да следите поведението им на работния компютър посредством някоя от нашите флашки, които записват всичко, което се случва на компютъра, или пък може да използвате някаква софтуерна програма. Това е единственият начин да сте сигурни, че на компютрите ви се случват само неща свързани с работата, а не да се гледат клипчета със сладки животинки и да се чати във Фейсбук.

От ключова важност е да знаеш какво вършат твоите хора по всяко едно време. Все пак, работата на шефа не е да стои и да си клати краката, а да координира всичко случващо се във фирмата. Представете си обаче какво се случва като цяло, щом те дори и компютрите си не използват по предназначение? Просто няма как постоянно да ги наглеждате, а щом не сте там всичко се обръща с краката нагоре.

Знаете ли, че близо 50% от загубите на стока не са причинени от клиенти крадци, а от служители, които крадат? Шокиращо е, нали? Хората, на които плащаш да си прибират каквото им харесва, което води до немалки загуби за теб. Ако имате по-голяма фирма, то загубите са потенциално големи, а най-лошото е, че вие постоянно инвестирате в магазините си, за да се предпазите от клиентски кражби. Правилният подход е да поставите CCTV камери във всички производствени помещения, складове и офиси. Това е единственият начин да се справите с нечестните работници. Друг вариант е да поставите скрити камери, което ще ви помогне да уличите крадците. В първия случай всички ще знаят, че ги наблюдавате, което ще има възпитателна роля. При вторият случай обаче, те няма да разберат нищо и просто ще хванете някой на калъп с вашата собственост.

Една добра идея е да закупите стенни часовници и часовници за бюрата на хората си. Така ще покриете възможно най-голям периметър на действие, а никой няма да усети нищо. Когато откриете, че някой краде и го хванете, не се разкривайте. Той не трябва да знае как сте го хванали. Щом 1-2-ма работници си тръгнат, кражбите изведнъж ще намалеят.

Ако имате съмнения, че някои от вашите работници си говорят по време на работа, повече от колкото трябва. Да, не можеш да забраниш комуникацията, но има хора, които прекаляват. Причуват ли ви се различни реплики, които нарушават ефективността на работа и нямат нищо общо с нея? Това може да навреди на имиджа на вашата компания. Идеален вариант са скритите камери с микрофони. Отново можем да предложим набор от различни предмети, които могат да ви позволят да наблюдавате, но и да подслушвате какво точно се случва.

Трябва да споменем, че е много важно да спазвате законите за личното пространство на хората. Когато използвате апаратура, за да ги наблюдавате и подслушвате, запомнете че не трябва да поставяте такава в съблекалните, баните, тоалетните и прочие. Не е редно да записвате хората извън работните им места и офисите на компанията.

Истината е, че с малко мисъл и грижа ще можете да използвате шпионското оборудване, за да увеличите печалбите на своята компания. Вашите работници ще вършат само това, което трябва. Правете проверка на работниците, които не се справят добре, тъй като това може да е от разсейване и неработа, а не от липса на опит и умения.


Още »

Технологията за изработка на шпионски инструменти напредва във всеки изминал ден, с изключително темпо. Както може би сте разбрали от нашия блог, ние искрено се вълнуваме от развитието в този сектор и всички приложения на камерите. До къде ще стигне всичко, какви постижения ще има в бъдеще? В тази статия ще помислим над този въпрос.

Дроните са нещо много популярно в последните години, те се използват и от преди това, но идеята да прихващаш данни за шпионски цели посредством сателитна технология и малък летящ робот не е от отдавна. Дейвид Хънтър Тоу е един от най-големите експерти в областта. Той смята, че в много близко бъдеще дроните ще бъдат за масова употреба. Те ще са в постоянен допир със самолетите, правителствата, правителствени и неправителствени организации, частните дружества. С тези устройства ще е възможно да се заснемат различни неща, а освен това дроните могат да бъдат обучени да действат по определен начин спрямо това, което е заснето.

Вританската армия вече използва малък дрон наречен Black Hornet за своите цели. Той може да лети покрай различни ъгли и препядствия, за да запише евентуалните заплахи. След това, той може да ги покаже на управляващите го, за да се подготвят подобаващо за ответния удар. Тези дрони определено са спасили не един и два живота на бойното поле.
 
Много източници потвърждават тезата, че до 2018 година ще използват масово подобни скрити камери дрони, които ще наподобяват насекомите – ще са малки и много пъргави във въздуха. Разработки на подобни автономни камери се правят от близо 10 години. Те се използват в различни тайни мисии и полеви тестове. 2018 е годината, в която ще могат да летят пълноценно, да записват качествено звук и картина и да предават информацията на разстояния. Те ще са неизменна част от живота ни.

Това обаче не свършва до тук. По-горе ви споменахме, че тези дрони ще могат да реагират на база команди и това, което се заснема. Става на въпрос за MAV устройства, които ще могат да се справят със заплахите, които заснемат. Няма да е проблем да „ужилят“ някой или да го атакуват по някакъв друг начин. Смята се, те да станат пълноправен член в операциите от таен характер. Ще оперират на батерии, които могат да се зареждат от вятъра и слънцето, ще има възможност за зареждане от електрическата мрежа.

Друго направление на шпионските камери са миниатюрните скрити камери. Учени от Рамбус са успели да представят свой прототип за бъдеща скрита камера. Те са направили камера с размер от едва 200 микрона. Тя е по-малка от върха на молив и всъщност е невидима, не просто скрита. Тя дори няма нужда от леща. Използва малък сензор, който разчита светлинните сигнали, а в последствие малък процесор ги компилира в едно фотографско изображение. Тази миниатюрна камера ще се използва най-вече в различни умни джаджи, но определено очакваме да се появи и в скритите камери.

Други хора дори мислят, че шпионските камери ще навлязат много ударно във филмовата индустрия. Много скоро ще се появят модели, чиито лещи ще могат да се сменят, за да се снима от различни перспективи. Тези камери ще бъдат много добре заложени и в екстремните спортове, напечените документални филми, а какво да говорим и за журналистиката.

Вярвате или не, скритите камери ще са от голямо значение и за екосистемата ни, те вече са. Артистът Джонатън Кийтс прави много проекти свързани с околната среда. Един от тях включва устройство, което посредством безжична камера за наблюдение заснема огромна картина на Берлин. Той иска да покаже на хората как стъпка по стъпка градът се променя на база тяхното поведение през годините.

Бъдещето на шпионските камери е да не са само шпионски. Ние от spytech.bg ще сме тук, за да ви информиране за нововъведенията и за новите начини да използвате нашите продукти. Очакваме ви!


Още »

Искате ли да бъдете шпиони? За да бъдете такива, ще трябва да си осигурите свое собствено шпионско оборудване. В нашия магазин може да намерите много от него във всичките му разновидности. В тази статия обаче ще ви помогнем да си направите няколко пособия сами, и то с подръчни материали.


1. Шпионско огледало! Сещате ли се за онези огледала, които шпионите използват, за да гледат покрай ъгли, без да застрашават безопасността си? Рискът да бъдете разкрити е минимален, като в същото време ще виждате всичко, което става пред огледалото. Единственото, от което имате нужда е някаква пръчка. Тя е по избор, като тук здравината и дължината са от значение. Може да изберете молив, може да изберете и нещо друго. Трябва ви и един CD диск или някакво малко огледало. Сега остава само да залепите пръчката за своето огледало. Вече сте готови за експертно наблюдение!


2. Инструмент за катерене! Няма по-яко нещо от куките, които хвърлят шпионите по покривите и по дърветата, за да се катерят нагоре. Ще ви дадем идея, как да си направите такъв шпионски инструмент, който наистина ще ви е от полза. Преди да започнем обаче запомнете, че безопасността е на първо място. Ще имате нужда от въже и нещо, което да използвате като кука. Това може да е здрава дървена пръчка, но по-добре е да разчитате на метална такава. При всички положения е добре да тествате предварително дали ще ви издържи, трябва да сте сигурни.


3. Тайник за пари и доказателства! Това определено е нещо много полезно, дори извън шпионските приключения и детективските разследвания. Вземете една книга, която сте прочели или от, която нямате никаква нужда. Срежнете отвор в страниците, който да не се вижда отвън. За допълнително подсигуряване, оставете първите няколко и последните няколко страници без да ги режете. Поставете каквото пожелаете във вашето тайно скривалище и приберете книгата. Постарайте се да запомните нейното име и къде долу-горе я слагате измежду останалите.


4. Направете си скрита камера за наблюдение! Не винаги може да сме на място, за да видим това, което искате със собствените си очи. В такива моменти е добре да имаме скрита камера под ръката си. Ако все още не сте сигурни, че шпионският занаят е за вас, ние можем да ви посъветваме как да си направите шпионска камера от от обикновена такава. Освен камера или фотоапарат с възможност за заснемане на видео, вие ще имате нужда от лист черна хартия. Залепете я за устройството, като отавите отвор за обектива, все пак трябва да снимате. Пуснете камерата и я скрийте на някое тъмно място. Ще разполагате с идеален запис, а този, който наблюдавате няма да заподозре нищо.


5. Винаги имайте нещо, с което да спрете недоброжелателите! По време на наблюдение може да се натъкнете на някой свой враг. В този случай ще ви трябва шише с вода, за да накарате другата страна да се подхлъзне, някакво въже, с което да спънете някого или нещо подобно. Бъдете изобретателни и запомнете, че целта ви е не да нараните някой, а да си спечелите време, за да избягате. Използвайте само възможности, които няма да ви разкрият и ще успеете.
Надяваме се, че този урок от spytech.bg ще ви е много полезен!


Още »

Във всеки един от нас се крие същността на детектив. Всеки иска да разбере нещо тайно, някоя клюка, понякога просто искаме да научим нещо от някой близък, който не споделя. Благодарение на модерната технология са се появили много шпионски джаджи, които да ни помогнат в този ни стремеж. Всичкото това оборудване не е просто измислено за някой филм за Джеймс Бонд, а е напълно реално и достъпно за вас. Няма значение дали искате да правите проучване за забавление или искате да разберете нещо важно, винаги има продукт, който да ви помогне в заниманието ви. Вече се намираме в 2015 година, време, в което трябва да сме в крак с всичко. Ето нашите любими продукти, които препоръчваме на всички шпиони ентусиасти!

 

Шпионски химикалки

 

Шпионските писалки са много полезни по няколко причини. Независимо дали сте на важна среща или искате да си запишете разговор с някой, вместо да си водите бележки, една шпионска писалка може да ви послужи много добре. Може да си запишете някое интервю или каквото пожелаете Писалките определено разполагат и с камера, която да може да записва картина, а не само звук.

 

Тези устройства са технически изпипани. Определено са нещото, което би ви помогнало във всяко шпионско разследване. Тайните агенти ще ви завиждат за вашето оборудване. Какво по-хубаво от това да имате писалка в джоба, която може да записва качествен звук и качествено видео в движение. Другото голямо предимство е, че цената на тези устройства не е никак висока.

 

Можете да използвате писалката открито или не. Някой би заподозрял, че се случва нещо, само ако вие сами му дадете знак, че записвате. Писалката е дебела, колкото всяка една обикновена химикалка, изглежда адски стилно, пише и като цяло ще накара всеки да си мисли, че просто сте си купили скъпа и красива химикалка. Писалките със скрити камери, които продаваме са произведени от най-качествените материали, за да е подсигурена всяка една функционалност.

 

Как работи всичко? Малката скрита камера се намира обикновено в горната част на химикалката. Направена е така, че да е незабележима за голо око. Закачвате химикалката на ризата си и вече може да записвате. По-модерните писалки имат софтуер, който изолира страничния шум, за да чувате на записа само най-важната информация. Обикновено е налична опция за правене и на видео, и на снимки. Разбира се, както при всяко едно устройство, с което се събират доказателства, на всеки файл има дата и час на записване. Можете да гледате всичко на компютъра или телевизора си, заради MJPG форматът на записване. Доста модели предлагат възможността за използване на слушалки за прослушване на записите в движение. Това е едно от най-добрите устройства за наблюдение в реално време.

 

Шпионски часовници

 

Шпионските часовници са точно в стил таен агент. Те са много функционални, но и наистина стилни. Те могат да помогнат във всяко едно разследване, а дори и ще е полезен в ежедневните ви приключения. Когато сме в движение е трудно да запомняме и записваме всичко, което ни се случва. Този часовник би помогнал във всяка една ситуация от този характер. Никой няма да разберете как записвате видео и звук като истински шпионин. Можете да се държите напълно естествено, като само ще трябва да насочвате деликатно камерата, за да снима това, което искате.

 

Всеки един часовник от този тип е умен и лесен за използване. Слагате го на ръката си, работи се само с няколко натискания, за да може да реагирате на момента при нужда от заснемане. Всички ще харесат новият ви стилен аксесоар, без да имат и най-малка представа какво се случва наистина. Часовниците се изработват, така че да са красиви и според новите модни тенденции.

 

Зад красивия външен вид се крият едни от най-модерните шпионски технологии. Камерата заснема видео с перфектна разделителна способност, може да съхранявате десетки гигабайти информация, може да снимате перфектни снимки, защото понякога видеото не е достатъчно подходящо. Всеки един файл е готов за директно запазване и преглеждане, благодарение на популярните формати за снимки и видео – AVI и JPEG.

С такъв часовник може да запишете тайно всяка една своя среща, но можете и просто да запишете своята лекция в университета, да си правите гласови бележки през деня и прочие. Дори вие няма да забележите камерата на часовника, защото тя е много умело позиционирана и прикрита. USB кабелът се свързва директно в часовника. Буксата е умело прикрита, за да не се види от никого – обикновено под формата на бутон.

Повечето от моделите, които предлагаме имат поддръжка на инфрачервена технология, която позволява записването на видео при пълна тъмнина, без допълнително осветление. Инфрачервените лъчи са невидими за човешкото око. Часовниците често са оборудвани с възможност за подводно използване.

 

Секретен шпионски телефон

 

Ако търсите своята нова шпионска джаджа, или пък дори нов телефон. То BlackBerry 9800 Spy Phone е идеалният избор за вас. Той разполага с напълно функционален тъч скрийн екран и клавиатура, функционира като нормален телефон, но разполага и с много функции, които ви позволява да следите децата си, старите си родители, като цяло всеки. Може да следите вашите служители, за които имате съмнения, че използват своя служебен телефон не по предназначение.

 

Можете да получите копие на текстовите съобщения, да слушате какво става на мястото, където е телефона – правят се записи, а може да стане и чрез обаждане. Функциите за шпионаж са безброй много. Целият нужен софтуер за наблюдение е наличен при покупката на телефона. Единственото, което трябва да направите е да изпратите няколко съобщения, чрез които да активирате желаните функции и да настроите получаването на информацията.

 

Всички приложения са скрити в операционната система. Така хората, които наблюдавате няма да знаят какво става. Без проблем ще следите изпратените и получените SMS-и, може да се обадите по всяко време на телефона, който безшумно ще вдигне, за да слушате какво става около него.

 

Ще получавате известие, когато телефонът се включи или когато SIM картата бъде сменена, за да знаете с кой мобилен номер е телефона. В някои случай ще можете да прослушвате и чуждите разговор. Определено имате пълен контрол над телефона.

Това е шпионското оборудване, от което имате нужда за всяко едно ваше любителско и професионално разследване. Определено с тези три категории продукти от Spytech.bg не само ще се почувствате като истински шпионин, но и ще се превърнете в такъв.

 


Още »

Промъкването и тайното поставяне на проследяващо устройство на кола са двете хитрости, които трябва да използвате.

Инсталирането на проследяващо устройство на превозно средство може да звучи като доста тежка задача, но реалността показва друго. Технологията е толкова напреднала, че дори и дете може да се справи с това. Закачването на устройство за проследяване е най-лесната част от целия процес по следене. Най-доброто устройство, което може да си закупите откъм лекота на инсталация е такова, което се възползва от природните сили на магнита. Важното в случая е, че колкото по-трудно става поставянето на устройството, толкова по-трудна ще е операцията.

 

Трябва да сте наясно кога и къде ще се намира колата, която ще проследявате. Трябва да изберете ден, в който е сигурно, че ще успеете. Ако возилото принадлежи на вас или на ваш близък, то това може да не е никакъв проблем. Ако търсите обаче проследяване на чуждо МПС, то трябва да отделите достатъчно време да съберете информация. Това е много важно за цялото разследване и инсталирането на уреда върху колата. Ако се провалите тук, то всичко може да е загуба на средства, усилия и пари. Трябва така да организирате нещата, че да имате директен и физически достъп до колата. Не ви върши работа превозното средство да е гаражът, който е заключен или зад висока ограда. Подберете добра локация и дерзайте със своята шпионска мисия.

 

Инсталация на скрита камера и/или проследяващо устройство.

 

Тук таймингът е ключов елемент. Ако целта е паркирана на място, което е много населено от хора, като паркинг за автомобили, паркинг пред голям магазин или нещо подобно, то трябва да търсите момент от деня/нощта, в който човекопотокът е минимален. Едва ли ще изолирате присъствието на хора до край, но вие и нямате нужда от това. Единственото, от което трябва да се отървете е присъствието на собственика и на хора в директна близост до вас. Ако ще инсталирате проследяващо устройство за кола, когато тя се намира пред дома или работното място на собственика, то трябва да сте много дискретни. Пазете си да не ви хванат — не само от собствениците, но и от съседите. Обикновено е добре да посетите локацията през нощта или рано сутринта, преди съмване.

 

Когато пристигнете на уреченото място в уреченото време, единственото, което става е да направите инсталацията на устройството. Ако сте с кола, не я паркирайте в директна близост, тъй като това е шумно, лесно могат да забележат автомобила ви и като цяло не е добра идея. Паркирайте в съседна пряка, приближете се тихо и пеша. Със сигурност не искате някой да проследи номера на колата ви и да го запише. Добре е да сте дори малко по-предпазливи и да оставите колата в другия край на улицата. Разходете се и огледайте обстановката, когато се отправяте към целта.

 

Ефективно планиране и оглед

 

Преди да се доберете до колата, използвайте възможност да проверите дали техниката, с която разполагате е изправна. Безсмислено е да свършите цялата работа и след това да разберете, че оборудването ви не става. Може би ви се струва, че сега ще е перфектния момент да отидете и да закачите проследяващо устройство за автомобил, но продължете и на другата страна, за да огледате какво се случва. Проверете поведението на съседите. Идентифицирайте хора, които са будни, шумни, дали има някой отвън, който да пуши цигара или да се разхожда.

 

Когато сте сигурни, че всичко е безопасно може да се приближите към набелязаната цел. Очевидно е, че трябва да сте възможно най-бързи с поставянето, за да е по-малък шанса да ви пипнат. Може би е добре да проучите предварително точния модел кола и да сте наясно къде може да поставите устройството. Ако не, то опитайте се да огледате колата, преди да сте се приближили до край. Добър вариант е да откриете кола на приятел, която е същата и да я огледате. Така ще сте сигурни, че ще успеете. Ако това не е възможно, следвайте тези стъпки:

 

1. Изберете място, на което устройството ще е трудно забележимо.

2. Поставете проследяващото устройство, така че да прилепне много плътно. Различните сплави на автомобилите ще са различно

3. Опитайте се да поставите машинката възможно най-близо до външната страна на колата, за да избегнете влизането под автомобила, което може да ви изиграе лоша шега.

4. Не поставяйте устройството на място, което може да стане много горещи, тъй като това може да доведе до повреда или дори стопяване на вашия тракер за автомобил.

5. Не трябва да поставяйте и на място, което е движещо се — гуми, стъкла, валове и прочее. Това може да е голям риск за устройството, който определено не е премерен.

 

GPS сигналът без проблеми ще преминава през пластмаса и стъкло, но металът, дървото и водата могат да блокират предаването. Когато поставяте устройството в долната част на колата, то сигналът ще се отразява в пътната настилка и ще отива обратно в колата. Това е и другата причина да избегнете поставянето точно в центъра на автомобила, където това ще отразяване ще е във ваш минус. Да, устройството няма да спре да работи напълно, но определено това е една уязвимост, която лесно може да избегнете, за да сте постоянно в крак с местоположението на вашата цел.

 

Време е за действие — бързо и тихо!

 

Като цяло можем да ви посъветваме да поставите устройството на задната броня на автомобила, като закачите уреда към металната пласти, точно зад панела от външната страна на автомобила, точно до ауспуха. В доста от случаите там се намира резервоара на колата. Може да поставите устройството между резервоара и бронята, тъй като там има доста метал, на който да се закачи устройството. Освен това, бронята е пластмасова и именно за това избираме нея, защото сигналът ще е винаги на линия. Ако няма място да поставите тракера там, то може да отидете от външната страна до шофьорското място или под колата отпред, където имате достъп до доста метални части. Целият процес ще ви отнеме по-малко от минута.

 

След като поставите тракера се отдалечете малко, но не си тръгвайте. Проверете дали сигналът, който получавате е точен и наличен. Устройството трябва да може да докладва за позицията си след около 5 минути, в най-лошия случай. Когато потвърдите, че всичко е наред е време спокойно да се изнесете от мястото, с усмивка, че сте свършили работата си.

 


Още »

Има няколко шпионски устройства, които могат да ви помогнат да опазите колелото си от кражба. Ето кои са те

Спорът винаги ще е на мода и става все по-популярен сред млади и стари в България. Карането на велосипед е един великолепен спорт, който ще ви държи във форма, ще ви помогне да се придвижвате по-бързо, а и ще намали вредните емисии, които изхвърляте във въздуха с автомобила си. Определено в дългосрочен план едно колело ще помогне на банковата ви сметка, няма да харчите толкова пари за гориво, ще спестите и от абонамент за фитнес. Хубаво е да закупите качествен велосипед, който може да е скъп като за еднократна инвестиция, но определено ще е по-полезен. Единственият ви проблем ще е да го предпазите от кражба, защото тя не е никак невероятна.


Използването на добра ключалка за колело и предвиждането на опасните ситуации е едно добро начало за защита срещу кражба, но определено може да се възползвате от помощта на шпионското оборудване. Можете да следите местоположението на колелото, състоянието му и като цяло да се успокоите по всяко едно време. Ако бъде откраднато пък, може да извадите нужните доказателства за разкритието на престъплението и извършителя му.


Може да използвате микротракер, който работи с GPS. Големината му е колкото на по-голяма кибритена кутийка. Тази джаджа позволява да следите, къде се намира колелото ви и то с точност от няколко метра. Всичко става с изпращането на един SMS към устройството, който ще ви върне координати и изображение чрез картата на Google. Това устройство разполага със сензор на движение, който активира устройството при задвижване на колелото. Това е много полезно, ако сте в офиса и някой отмъкне колелото от паркинга.


Когато сте вкъщи и сте прибрали своя велосипед, може да разчитате на CCTV камера, която позволява да защитите и останалите си притежания. Определено това са най-добрите камери за сигурност, с които да подсигурите определен периметър. Те са и с най-голям коефициент на полезност при изкарването на доказателства за полицията или частните детективи, които могат да открият извършителя на престъплението, ако кражбата се осъществи. Определено, когато имате CCTV система за наблюдение и недоброжелателите я видят, това ще ги откаже в 90% процента от случаите.


Друг много добър вариант за действие е да вземете миникамера, която дапоставите на скрито място като светлината на колелото около спирачката, седалката или нещо в този ред на мисли. Тези устройства разполагат със сензор за заснемане при движение. Много вероятно е и на тази камера да се види лицето на крадеца. Определено ще има полезна информация в нея, когато си върнете колелото. Използвайки го в комбинация с горепосоченото проследяващо устройство за колело, определено ще постигнете много големи неща и шансът да върнете скъпото си колело при вас е почти 100%. Много рядко има крадци, които да са толкова в крак с модата, че да могат да се справят с няколко слоя на сигурност от този сорт. Всичко зависи от това как ще скриете устройството. Камерата ще покаже датата и часа на заснемане, което прави доказателствата още по-неоспорими.


Обмислете използването на шпионска техника в защитата на велосипеда и останалото си имущество, защото това е бъдещето на технологията, което хората трябва да използват. Ето това е начинът, да карате спокойно и да се съсредоточите върху спорта.Още »

Скрита камера в ключодържател за кола с подслушвателАгенциите по сигурност, правителството и всеки един орган от техния тип разполагат с доста сложна апаратура, която може да разкрие подслушватели, скрити камери. Също така разполагат и със самата апаратура за наблюдение. Тя обаче става все по-достъпна и за обикновения човек. В България предлагането на подобни стоки е вече в разцвета си. Експертите могат да ви предложат страхотна апаратура за скрито наблюдение и подслушване, на перфектна цена, лесна за използване и на няколко клика разстояние от вас. Има различни категории продукти и различни цели за употреба. С няколко думи, всички сте гледали шпионски филми, нали?

 

Защо ми е нещо такова, не искам да ставам шпионин? Добър въпрос, определено! Дори да не искате да ставате шпионин, то със сигурност искате да имате малко повече възможност да наблюдавате нещата около себе си, да ги следите. Независимо дали става въпрос за вилата на село, или големия офис, в който винаги има какво да се случи. Хората, които искат да ви навредят ще го правят на точно такива места, на които не се намирате постоянно – най-лесно е. Изборът им е продиктуван и от това, че видео наблюдението е използвано само от най-богатите хора. Това е на път да се промени. Не, нямате нужда от камера за няколко стотака или няколко хиляди лева, нищо подобно. Посредством мрежа от достъпни и малки скрити камери може да наблюдавате цял периметър. Възможно е да използвате и някоя от нашите изгодни оферти за CCTV камери или шпионки, които записват кой е на врата. Бюджетът ви е спасен, вашите притежания също. Скритите ни камери разполагат с достатъчно памет, възможност за заснемане на качествено видео и снимки – всичко е на лице за вашето спокойствие.


Няма нужда да използвате и любимата си лична камера или фотоапарат. На ваше разположение имате технологиите, които в последните години се развиват много бързо. Вашите възможности са доста по-големи, ако тя е на вашата страна. В днешно време камерите се крият в различни часовници, писалки, книги, закачалки и т.н. – неща, които стоят кротко и снимат, без да предизвикват подозрение. Повярвайте, крадците могат да отворят всяка една врата, независимо от нейния механизъм, но няма как да знаят къде сте сложили камера и в какво.Различни видове CCTV камери


Хубавото е, че дори по евтините камери и други уреди за наблюдение предлагат достатъчно добра разделителна способност, ъгъл на виждане и сензор за заснемане, че да имат ясна картина през нощта, ако токът спре (болшинството имат батерии), или някои просто се погрижи да затъни стаята. Могат да приближават няколко пъти, за да се види по-добре фигурата и лицето на натрапника. По желание може да са оборудвани със собствен видеорекордер, който прави всичко по-изпипано. В тези неща има бъдеще щом и правителствата разчитат на подобни джаджи.

 

В същото време не трябва да се притеснявате и от размера на видео файловете. Често една по голяма карта памет върши идеална работа, а устройствата разполагат и с режим на автоматично почистване на най-старите и ненужни файлове. Има устройства, които се използват за наблюдение на тесни места, разполагат с готино фенерче и щипки. Не се ограничаваме до прости предмети със скрита камера. Може вие да сте лицето, което наблюдава и да разполагате с професионална апаратура, но с бюджет на ентусиаст.


Смятате, че сте в безопасност от крадци и други конспиративни теории? Да поговорим за нещата от живота, реалните такива , ежедневните!  Какво става, ако колата ви изчезне, независимо дали синът ви я е взел или някой непознат. Можем да предложим устройство за проследяване на кола, което може да я спре от движение, да ви праща точни координати на карта, да се свърже с онлайн система за проследяване, да ви дава възможност да чувате какво се случва в колата и така нататък и така нататък. Ако живеете в по-голям град често чувате за случаи на изчезнали автомобили. Едно проследяващо устройство е идеалният начин да се спасим при нужда.

 

Искате нещо по-професионално от скритите камери, но не желаете да използвате жици из апартамента или къщата си? Ами можем да предложим перфектни камери за безжично наблюдение, които разполагат дори със сензори за движение. Няма нужда да стоите постоянно на монитора. Ако нещо се случи камерата ще се задейства сама, за да запише видео, а при някои модели дори звук Няма никакви кабели, всичко е дискретно и на ваше разположение.


Как да открия скрити камери и подслушватели в дома си? Има цял набор от инструменти, които могат да се справят с тази задача. Имайки достъп до една стая, независимо в дома ви или не, само за няколко минути може да разберете дали тя е подслушвана или наблюдавана. Сигналът се открива почти мигновено, за да знаете кога да си имате едно на ум. Няма как да се пазим от всички предмети в къщата, нали? Ето за това ни трябва детектор, защото скритите камери могат да са във всеки един предмет. Това е позитив, ако ние наблюдаваме и негатив, ако ни наблюдават. Това са плюшени играчки, кутии, електроника, абсолютно всичко.


Още »

Скрита камера в закачалка за дрехи! Все повече хора имат желание да подсигурят своя дом, но по начин, който да не е очевиден, а и много скъп. Скритата камера е единственото нещо, което отговаря и на двете условия. Има много причини да желаете поставянето на такава камера в дома си, освен престъпниците. Може да наблюдавате малките си деца, да следите младежите, които води дъщеря Ви вкъщи или да видите как котката спи на леглото ви във ваше отсъствие.

 

Какъвто и да е случаят, то има много и най-различни модели скрити камери, които да подходящи за различни приложения. В тази статия ще опишем основните неща за избора на скрита камера, но ще Ви дадем и десет конкретни идеи, които да вземете предвид при покупката на устройство за скрито наблюдение.

Не трябва да ви учудва фактът, че скритите камери са дегизирани в предмети от ежедневието. Точно това ги прави скрити – никой няма да потърси камера за видеонаблюдение в острилка за молив или нещо от в този ред на мисли. Освен това до такива неща имате постоянен достъп, ако трябва да вземете записа. Позитивите са много! Освен неща, които се поставят тук-там из дома на обичайното си място, за да заснемат, много актуален вариант са и часовниците за динамично заснемане на видео и запис на звук.

 

1. Функционалности! Когато избирате перфектната скрита камера за Вашия дом или офис, най-добре е да направите детайлно проучване на различните възможности. Всеки един модел си има характеристики като качество на видеото, режими на заснемане, живот на батерията, тегло, размери, възможност за правене на отделни снимки, звукозапис и прочие. Доста от камерите са внедрени в предмети, които могат да се ползват по предназначение – часовници, ръчни часовници, освежители за въздух, дори химикалки.

 

2. Допълнителни възможности! Доста скрити камери разполагат с опции, които са отвъд стандартните на една скрита камера. Те могат да са полезни и извън разследванията Ви. Някои камери разполагат с вградена памет, за да не трябва да поставяте карта, някои имат и двете, възможност за възпроизвеждане на видео и звук, фенерче, поставяне на дата и час на видеофайла, заснемане на цветно видео и така нататък. Тези неща също са от значение, но са и изцяло въпрос на личен избор.

 

3. Дизайн! Дизайнът на една скрита камера играе ключова роля в ползата от нея! Ако ще да имате най-високия клас камера, тя няма да работи добре, ако не е дегизирана правилно. Освен за дегизировката, дизайнът има практическо отношение към работата. Ако камерата е направена така, че да имате директен достъп до USB порта на устройството, лесно и бързо ще прехвърляте файлове и ще ги преглеждате директно на компютъра. Камерата трябва да е под формата на предмет, който съвпада с целта на заснемане, да изглежда възможно най-реалистично и разбира се да е с добра изработка за дългосрочна работа.

 

4. Надеждност, поддръжка и пълноценна работа! Истината е, че със скритата камера компромис не може да се направи. Тя трябва да работи винаги! Във важните моменти, защото трябва да ги видите и в маловажните, за да дебне, ако се случи нещо важно. Трябва да си закупите устройството и аксесоарите към него от надежден търговец, който ще се погрижи за тях в гаранционния им срок, както и който ще отговори на въпросите ви при нужда. Това се случва най-вече по Интернет, за да е бързо и удобно за вас, а и дискретно!

 

10 идеи за скрити камери от 2014 година:

  • Водоустойчив часовник камерa
  • Камера MP3 Player
  • Камера със сензор за движение
  • Камера закачалка за палто
  • Камера в малък алармен часовник
  • Камера в ароматизатор за въздух
  • Камера в химикалка
  • Камера в шпионски слушалки
  • Камера в острилка за моливи
  • Камера в ключодържател

 


Още »
Скритите камери представляват голям интерес, не само за професионалистите, но и за любителите на шпионажа. Дигизирани като най – обикновени предмети, скритите камери, проникват там където ние не можем, разкриват умело пазени тайни, достигат до секретна информация и спомагат за разобличаването на измами.
Сред най – търсените шпионски джаджи на пазара в момента са ключодържателите с вградена камера. Тази новост в шпионската техника е на достъпна цена, което я прави още по - желан продукт. Особено практично и ефективно решение, ако желаем да следим децата или партньора си. Изненадайте ги с красив ключодържател, с незабележимо поставена камера, който да носят навсякъде със себе си и да Ви държат информирани къде се намират и как уплътняват времето си.
Миниатюрната камерка в ключодържателя позволява да се записват видео файловете в универсалният AVI формат, който всички операционни системи и плеъри могат да  възпроизвеждат. Освен видео запис, можете да правите и снимки с резолюция 1280х960 или 1280х1024 пиксела. Параметрите на камерата варират в зависимост от модела, но са в рамките на тези цифри. Макар и с дребни размери, тази джаджа е оборудвана освен с камера и с микрофон, с USB порт, копче за включване и изключване и светлинен индикатор. Камерата се зарежда с  USB или зарядно, което представлява малко неудобство, ако не се виждате често с човека, който сте решили да шпионирате. Ако, обаче поддържате контакт или още по- добре живеете под един покрив, с получателя на този скъп подарък, без проблем можете да зареждате шпионската джаджа, тъй като зареждането не отнема много време, около 2 часа. За да запишете видео или да направите снимки трябва да натиснете продължително бутона за запис и след като индикатора премигне 3 пъти, записа започва.
Предимството на този тип скрити камери са няколко. Първо, изключително лесно се работи с тази техника. Не се изискват специални настройки или някакви задълбочени познания, просто се задържа бутона за запис. На второ място, ключодържателят е вещ, която се намира там където и притежателя, което означава, че където и да иде и каквото и да прави, собственика на ключодържателя ще го носи със себе си навсякъде. На трето място, изключително малък и компактен, този ключодържател със скрита камера, улеснява процеса на следене и подслушване. Освен всичко останало, ултра - малката камера е напълно незабележима. На последно място, но не и по важност, продуктът се отличава със съвършена изработка и високо качество на много изгодна цена.
Ако и Вие имате нужда от средство за шпионаж, не се колебайте да изпитате ефективността на тази джаджа. Хит на пазара, този продукт е на първо място по продажби, доказателство за ефективността му. Интересът към ключодържателя е напълно обясним – малко, мощно и досъпно средство, с което постигате желания резултат, без да се занимавате със сложни техники и да се чудите къде да поставите камерата, така че да не изпуска от поглед обекта на шпионаж.
Всеки специализиран магазин предлага този продукт, можете да се сдобиете с него изключително лесно и да увенчаете с успех разузнаването. Практиката на шпионажа изисква голяма дискретност, а с този ключодържател, поверителността е гарантирана.

Още »

За да изберем най – подходящото място, където скритата камера да бъде инсталирана, най – напред трябва да сме наясно с каква цел е шпионажа. За охрана на дома, поставете скритите камери, насочени към вратата, в случай на грабеж, да съдействате за залавянето на бандитите. Освен това, ако имате някакви ценности вкъщи, които да са примамливи за неканените гости, задължително ги поставете под видеонаблюдение. В специализираните магазини ще намерите чудесни предложения за скрити камери, които и най – изпечения престъпник едва ли ще надуши. Например, ако искате да държите вратата под око, можете да си закупите закачалка или шапка със скрита камера, които да поставите на портмантото и да си осигурите пълен контрол, над това кой прекрачва прага на дома Ви. Където и да е поставена в дома една къртина, ако се съчетава с интериора няма да е повод за съмнение, но пък ще е причина да се чувствате по- защитени, когато е снабдена със скрита камера. В близост до предметите, които биха представлявали потенциална цел на обира, можете да поставите скрита камера, дигизирана като декоративна лампа, очила, писалка или друг предмет, който на пръв поглед съвсем не умишлено е позициониран до „плячката”.   За по- голяма сигурност, можете да поставите и скрити камери, с които да следите кой се навърта около дома Ви. Шпионските магазини ще Ви предложат най – добрите и качествени продукти и ще Ви съдействат с експертен съвет, при нужда, за  да се чувствате защитени в собствения си дом.

 

За тези от Вас, които са родители и се притесняват за децата си, могат да инсталират скрити камери в детската стая. Едва ли децата ще заподозрат нещо, особено ако са още невръстни, но със сигурност родителите ще са по- споскойни, когато са наясно какво правят децата, когато не са под родителски надзор. В детската стая, скритата камера може да бъде поставена в моливник, в часовник или друга част от декора, която да Ви дава пълна  картина за заниманията на наследниците и преди всичко, да Ви намали родителските тревоги.

 

На последно, но не и по важност място, е спалнята. Там поставянето на камери е най – честа практика, тъй като в днешно време разбиранията за любов са доста изкривени. Не можем да вярваме на миловидния поглед и благите думи, защото както се казва „тихите води са най – дълбоки”. Ето защо, мнозина предпочитат да си подарят спокойствие, като се уверят със собствените си очи, че половинката заслужава любовта и времето, които те са готови с охота да дарят. Макар и да не е законно и да е доста обидно, спрямо другия, скритите камери могат да ни спасят от нещастна връзка. Всеки има право на лично, неприкосновенно простронство и не трябва да се прекалява, шпионската практика е решение, към което да прибегнем само в краен случай, а не за за постоянно следене на другия, защото можем да изгубим любимия/ любимата, дори и да не прави нищо гршно. За да сме сигурни обаче, че партньора отвръща реципрочно на чувствата и уважението, които получава от наша страна, можете да си позволите малко нахлуване в спалнята, докато не сте си у дома – скрита камера в часовника, картината, лампата, или друга вещ, с идеален изглед към леглото, ще допринесе много за личното Ви щастие.


Още »