Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

Подслушвател-аларма

ST8589Снимки на продукта

<p>Подслушвател-аларма</p>
<p>Подслушвател-аларма</p>
<p>Подслушвател-аларма</p>
<p>Подслушвател-аларма</p>
<p>Подслушвател-аларма</p>
<p>Подслушвател-аларма</p>

Подслушвател-аларма

Цена: 93.80 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

4.5/5 (2 гласа)
Брой:
0 0
Няма наличност

Това е многофункционално устройство, което освен че Ви позволява да слушате разговорите около него, но и може да Ви информира за нежелано проникване в дома Ви. То има два датчика, които могат да се контролират чрез изпращане на SMS-и. Гласовия сензор ще набере номера Ви или ще Ви изпрати SMS, когато звука около него надвиши 65 dB. По същия начин ще реагира подслушвателя, ако се отдели от него магнитния датчик. Можете да поставите двете части - магнит и подслушвател на касата и на вратата и когато те се раздалечат при нейното отваряне, устройството ще сигнализира. За лесното закрепване разполагате с двойно лепяща лепенка. Ако поставите подслушвателя на движещ се обект можете да получавате линк с местоположението му, с помощта на aGPS системата. ВАЖНО: За предпочитане е да не се използват предплатени карти.


Когато използвате устройството за първи път поставете SIM карта и го оставете включено в зарядното за около 3-4 часа. След това настройте желаните от Вас функции, чрез изпращане на SMS към картата, поставена в устройството. Командите са следните: Изпратете SMS password,sos1,08********# (например 123456,sos1,0884063301#) за да зададете главен контролиращ телефонен номер на, който след това устройството да реагира. Можете да зададете и още четири допълнителни номера със sos2, sos3, sos4, sos5. don# - включва сензора на вратата doff# - изключва сензора на вратата von,1# - включва и задава чувствителността на вибрационния датчик. 1 е най-чувствителен, 4 най-слабо чувствителен. voff# - изключва вибро датчика non# - включва акустичния сензор noff# - изключва акустичния сензор ntim,ss# - задава време в секунди на забавяне на позвъняване след задействане на аларма mod,1# - задава режим на работа. 1 - позвъняване и SMS, 2 - само позвъняване, 3 - само SMS dw# - запитване за позиционирането на устройството lag,1# - сменя езика: 1-китайски, 2-английски, 3-френски password,t,new password# - смяна на паролата за контрол над устройството. Фабричната парола е 123456.

Все още няма коментари за този продукт

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
Външна антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT

С тази външна антена за GPS Тракер Haicom HI-602DT можете да получите сигнал от сателитите дори и тракера да бъде......

Стара цена:  лв.
Нова цена: 44.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
<p>GPS тракер с паник бутон</p>

Тракера ще Ви даде местоположението на следения обект с точност до 10 метра, ако се намира под открито небе.......


Цена: 103.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 
<p>Мини тракер-аларма</p>

Миниатюрния тракер използва aGPS и GPS за своето позициониране и може в реално време да покаже......


Цена: 93.80 лв.
В наличност

ВИЖ
 Мобилна версия
Можете да добавите email адреса си и да получавате новини за продуктите в сайта

Copyright 2012 - 2021  Spytech.bg
Архив Статус на поръчка Забравена парола Задайте въпрос Общи условия Карта на сайта Телефон: 0884 847 007 Email: info@spytech.bg