Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!

 

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB    ST1351Снимки на продукта

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка 4GB

Цена: 154.00 лв.
Цената е с включен ДДС
Гаранция 12  месеца.

inf/5 (0 гласа)
Брой:
0 0
Няма наличност

Този часовник Ви дава възможност да правите подводни записи на дълбочина от около 2-3 метра. С него ще можете да правите снимки и видео дори и при ниска осветеност, като използвате инфрачервената подсветка.

Часовника има три режима на работа - снимки с резолюция 4032х3024 пиксела, видео в AVI формат с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда и аудио запис в WAV с 128 kbps.

Когато използвате часовника за подводни снимки трябва да сложите плътното капаче на микрофона (долу, в ляво) в противен случай часовника ще се намокри. В този случай не можете да правите аудио записи, а видеото ще е без звук.

Камерата е с вградена памет с капацитет 4 GB.ВНИМАНИЕЧасовника е снабден с две "тапи", които се завиват на отвора с микрофона (долу, в ляво). Когато снимате под вода трябва да е завита "тапата" без отвор. Ако е завита "тапата" с отвор часовника ще се напълни с вода. Моля спазвайте това изискване, защото в противен случай гаранцията Ви няма да бъде уважена.

Този часовник се управлява посредством само два бутона. Първият е горе в дясно (срещу 2 часа) е бутона за включване, изключване и управление- бутон А. Вторият (бутон Б) е горе отляво срещу 10 часа и това е бутона за смяна на режима. 1. Включване. Когато се включва камерата автоматично се стартира и видео записа. В този случай ще трябва да натиснете и да задържите бутон А. Синият диод ще премигне три пъти и ще угасне. Започва видеозапис. 2. Спиране на записа. Когато решите, че сте записали достатъчно и искате да спрете устройството, просто натиснете същият бутон А и когато видите, че синия диод отново мига го натиснете отново. Синия диод светва постоянно, което означава, че записа е спрян и файла е записан в паметта. 3. Повторно стартиране на видео запис. Когато синия диод свети постоянно натиснете кратко бутон А. Диодът светва три пъти и угасва - записа е стартиран. 4. Включване и изключване на IR подсветката. Можете да включите подсветката, докато тече записа. За целта само задръжте за около две секунди бутон Б. Червения диод мигва три пъти и угасва - IR диодите са включени. За да ги изключите натиснете отново и задръжте 2 сек. бутон Б. 5. Снимки. Докато синият диод свети постоянно натиснете само веднъж бутон Б. Тогава синият диод угасва, а започва да свети червения. Камерата е влязла в режим на снимки и само с еднократно натискане на А правите снимка. Червения диод угасва и отново светва - снимката е направена и съхранена в паметта на часовника. 6. Аудио запис. Докато е в режим на снимки, може да преминете в аудио режима с едно натискане на Б. В този случай светлинните индикации са две – червената и синята. Старта и спирането на записа става с кратко натискане на бутон А. По време на записа диодите мигат. С натискане на бутон Б минавате отново в режим на видео и така с всяко натискане минавате на следващия режим. 7. Спиране. Натиснете и задръжте бутон А. Червения диод светва и угасва - камерата е изключена.

Все още няма коментари за този продукт

Добави коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Подобни продукти
След като развиете химикала през средата, за да поставите картата памет трябва да преместите щифта в желаната от вас позиция: Позиция 1 - Аудио запис и Снимки Позиция 2 - Видео запис Преместването трябва да стане с помощта пинсета или кламер, не го правете с пръст.......

Цена: 29.40 лв.
В наличност

ВИЖ