Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Шпионска техника добавя усещане за комфорт и безопасност

0.0/5 (1 гласа)

Различните модели шпионска техника ще ви помогнат да решите много от проблемите, с които се сблъсквате, било то на работа или у дома. Всеки в своето ежедневие се налага да свърши много задачи предвид напрежението, под ударите на което попадат някои всеки ден. И за да си помогнат, идват онези малки джаджи. Тяхната голяма разнообразност ще ви даде възможност да се забавлявате, но и да охранявате, да бъдете информирани, но и да информирате. И много други.

Например скритите камери могат да са вашите очи и уши във всеки момент и на всяко място без някой да разбере, но може и да са чудесно средство за забавление и поддържане на доброто настроение, за запазване на спомените и поддържане на нечии чувства и отношения. А как точно, това оставяме на вашето въображение, което определено може да е безгранично. Само ще ви кажем, че с едно натискане на копчето за включване на детектора за движение, си осигурявате денонощна охрана на дома. Или офиса. А защо не и над половинката.


Видеодомофон / ST512

Цена: 597.00лв.

Друга подобна джаджи от различните модели шпионска техника са подслушвателите. Поставени на подходящото място, те могат да ви помогнат да разберете много неща. Или пък да си запишете важна реч, лекции и др.

Заглушителите пък ще ви дадат възможност да се насладите на тишина и спокойствие, което в наше време малко хора могат да се похвалят, че могат да получат пак благодарение на изобилието от техника и телефони предимно. Те могат да помогнат и в случай, че в дадено помещение не се допуска използванерто на мобилни телефони, но както е известно не може всеки поотделно да бъде наблюдаван какво прави. Ето защо това е един от сигурните начини, че ще действа за всички – просто в даден периметър телефоните ще “загубят обхват”.

Тези и още много и най-различни джаджи открай време улесняват нашият живот и работа, за да ни дадат възможност да разгърнем възможностите си и работим или живеем спокойно и без стрес. Поне доколкото това е възможно.


Дата: 04.09.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.