Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Една добра и качествена скрита камера, която прави чудеса

0.0/5 (1 гласа)

Точно такава камера едва ли съществува, но може да има камера, която да ви помогне да направите едно качествено разследване, само докато си стоите в креслото и слушате любимата музика, гледате телевизия, хапвате или дори работите на компютъра.

Например IP камера, която може да предава видео и аудио сигнал на голямо разстояние, като през Интернет дава възможност да се заснеме всичко или да се предаде в реално време. Всичко, което вие като наблюдател трябва да направите е да си осигурите компютър и Интернет и да наблюдавате. Много от камерите могат да бъдат командвани от браузера, през който се вижда картината. А с различните нива на достъп, можете да аутозирате още няколко души да наблюдават само без допълнителни права, ако става въпрос за голяма фирма с охрана, която трябва да се наблюдава през повечето време от денонощието.

Такава камера ще бъде идеалното ви решение за наблюдение на бавачката или човекът, който сте помолили да наглежда дома ви, докато вас ви няма по задачи в друг град и няма кой да ви посещава. Най-голямото тяхно предимство е именно фактът, че може да предават в реално време. Така може да реагирате своевременно, ако се налага и да се обадите, където трябва.

Подходяща за възрастните ви роднини, които имат нужда от постоянно наблюдение. И за още много ситуации, при които не можете да присъствате лично. Вместо вас, вашата IP камера ще направи това, като ви уведомява всеки път щом се случи нещо с нейния детектор на движение. Може да записва и видео клипове под формата на хистори в сървъра на производителя на камерата.  


Дата: 01.11.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.