Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Как да изберем скрита камера по технически характеристики?

0.0/5 (1 гласа)

Когато избираме даден продукт, ние освен неговият външен вид, съвсем нормално се интересуваме и от нещата, които можем да свършим с него, доколко би могъл да ни е полезен. Особено, когато става въпрос за техника, е повече от наложително да се запознаем с различните технически характеристики на закупеното от нас. А когато става дума за камера или друг вид техника, благодарение, на която можем да опазим дома си, това е повече от задължително.

Проверете батерията. Когато си вземете скрита камера, например, съвсем логично е да се интересувате колко време ще можете да правите видеозапис с нея без да се налага да я зареждате. Ориентир за това може да бъде самата батерия. Колкото повече mAh е тя, толкова повече време ще издържи.

След това паметта. Да, камерата вероятно невероятни резолюция и честота, пиксели на снимката, но колко от тях може да съхрани? Ако е само с вградена памет, без възможност за надграждане, това може и да не е вашата камера. Да, снимките не са толкова големи, отвреме навреме и трябва да сваляте записаното, само че се случва да оставите някъде камерата и да прави записи известно време. Поради това е добре да притежава слот за надграждане на паметта. И колкото по-голям размер карта поддържа, толкова по-добре за вас.

И разбира се самите характеристики на запис. Естествено всеки би се радвал на една изчистена и качествена картина. Така че резолюция от рода на 850 на 460 пиксела, определено не би била много добра. Колкото повече резолюция, толкова по-добре.


Дата: 02.09.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.