Количка (
0
)  
0884 847 007
Skype Me™!



Най-добрият начин да се предпазим от скрити камери и подслушватели

5.0/5 (1 гласа)

На всеки може да се случи в даден момент от своя живот да почувства неистовото желание да знае какви ги върши някой познат или даже любимия човек. И всъщност последното е много по-вероятно, защото прекарвайки дните си с един човек, ние се привързваме достатъчно към него, че несъзнателно да започнем да го приемаме като даденост, която винаги ще бъде тук и на която можем да разчитаме за всичко. И в един момент, когато тази даденост започне да се държи странно и да си намира свои собствени забавления, които да включват само него самия или нея, като личност, едно малко дяволче под формата на нетипично чувство, започва да ни човърка. Дали пък не прави нещо нередно? С кого? Къде и защо? И се започва едно ходене по мъките. За да се установи в крайна сметка, че вероятно всичко е плод на вашата параноична мисъл.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но има случаи, когато това не е така. И за да не стане така, че хем ще си развалите отношенията, хем може да не откриете нищо, защото човека още повече ще се покрие, много производители на техника разчитат на дискретните джаджи, които разработват. С тяхна помощ всеки клиент, който има нужда, ще може да научи важни тайни. Става въпрос за многото и най-разнообразни скрити камери, а също така и за подслушватели. И двата вида технически средства може да се използват и като шпиони, и като важна част от вашата охранителна система, която ще ви даде реален поглед върху нещата, вършещи се на територията на вашия дом или офис.

Скрити камери може да поставите на всяко едно място и да прегледате след това висококачествени видеоклипове или снимки. Същото се отнася и за подслушвателите. Ще направите невероятни разкрития само с помощта на тези малки джаджи, оставяйки ги в близост до човек, в чиито думи и действия, макар и ненатрапчиво, но се съмнявате. Безпристрастният запис, който получавате от техниката, ще ви покаже сериозни ли са те или просто поредната параноя, която ви е обхванала.

И оше една параноя в тази връзка може да ви обхване. Ако си мислите, че сте единствените, които могат да разполагат с джаджите, ровещи се в нечий живот и показващи на останалите хората без задръжки и буквално без дрехи за душата, то много се лъжете. Естествено, че днес всеки може да се сдобие с тези и още много видове шпионска техника. Но това не значи, че ако имаме съмнения в тази посока няма да можеш да се защитим от нечие посегателство над личния си живот. Можем и още как. И за тази цел ще ни помогнат детекторите за камери и подслушвателни устройства. Състоящи се от елементарни, но много мощни частици, предоставени на достъпни цени, с много бързо за научаване и лесно опериране, тези средства ще улеснят максимално живота ви. И ще ви покажат това, от което всеки има нужда. А именно да разберем доколко някой ни има доверие. А не дали не се съмнява в нас.  


Дата: 22.07.2013 | Автор: spytech.bg
 
Виж още
Най-продавани продукти
Коментари

Няма добавени коментари!

Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.